Nyheder 29. marts 2017

'Broen' vender tilbage med ny sæson

Tv-serien "Broen" tilbage på skærmen i starten af det nye år
Foto: Carolina Romare)

Danske fans af den populære DR-serie "Broen" kan godt begynde at glæde sig.

Den anmelderroste serie vender nemlig tilbage med en fjerde sæson 1. januar 2018.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det skriver DR på sin hjemmeside.

(Foto: Carolina Romare)

Thure Lindhardt overtog rollen som Sagas partner, kriminalkommissær Henrik Sabroe, da Kim Bodnias rolle, Martin, røg i fængsel og blev skrevet ud af serien. (Foto: Carolina Romare) 

Det bliver skuespillerne Sofia Helin og Thure Lindhardt, som igen indtager hovedrollerne i serien, men de danske tv-seere skal også stifte bekendtskab med nye skuespillere i serien.

Skuespillerinden Fanny Leander Bornedal, der er barn af filminstruktøren Ole Bornedal, vil nemlig være at finde i den kommende sæson af serien, ligesom også skuespilleren Mikael Birkkjær vil medvirke i serien.

Han er i forvejen kendt fra serier som "Borgen" og "Sommer".

(Foto: Carolina Romare)

Da vi sidst forlod Saga og Henrik lod det til, at Henrik i sidste øjeblik redddede Saga fra at begå selvmord. (Foto: Carolina Romare)

Den kommende sæson af den populære serie bliver dog den sidste i rækken, fortæller DRs dramachef, Piv Bernth.

- Uden at røbe noget om handlingen kan jeg godt sige, at den umiddelbart ikke lægger op til yderligere fortsættelse, har dramachefen ifølge DR tidligere udtalt.

"Broen" fik første gang premiere i Danmark 28. september 2011. Her var danske Kim Bodnia at finde blandt hovedrollerne sammen med svenske Sofia Helin, der spiller rollen som Saga.

Sponsoreret indhold