Emilies familie i gribende tale: Endeløst mareridt

Foto: Privatfoto

Det er i dag et år siden, at 17-årige Emilie Meng forsvandt. 

I den triste anledning har hendes farmor i dag holdt en tale, som Emilies mor har skrevet, på Rådhuspladsen i København. 

Det skriver Ekstra Bladet

- For os som familie har det fra starten af været et endeløst mareridt. Ud over at lede dagligt, har vi kontaktet politiet i håb om at få nogle svar.  Det vi ofte er blevet mødt med er negligering, bortforklaringer og affejende standard-svar, som vi ikke har kunnet bruge til noget. Det her er vores elskede datter, det handler om og ikke bare et sagsnummer, sagde farmor, Lene Pedersen, fra en lille scene på Rådhuspladsen. 
 
I talen kom farmoren også ind på, at familien godt ved, at deres liv aldrig bliver normalt igen. 
 
- Vi kæmper dagligt en kamp for at få hverdagen til at hænge sammen. Udadtil får vi det til at fungere, men indadtil er vi klar over den kendsgerning, at vi aldrig kommer til at få det godt igen, sagde hun i talen
 
I alt den tid, hvor Emilie Meng først var forsvundet og derefter fundet dræbt, har familien ikke udtalt sig særligt mange gange. 
 
 
– Uvisheden har været frygtelig, og nu er vores værste anelser blevet til virkelighed, fortalte han dengang. 
 
Emilie Meng forsvandt sporløst den 10. juli tidligt om morgenen, da hun efter en bytur ville gå fra Korsør Station til sit hjem i centrum af den sydsjællandske havneby.
 
Juleaftensdag blev hendes lig fundet i en sø nær Borup ca. 60 km fra, hvor hun forsvandt. Politiet kunne derefter bekræfte hendes families værste anelser om, at hun var blevet myrdet.
 
 
Se billeder fra mindehøjtidligheden for Emilie Meng i galleriet herunder

Mindegudstjeneste for dræbte Emilie Meng

 
 
 
 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close