YouTubere hjælper: Emilie Briting samler tøj til hjemløse

Foto: Dan Mariegaard, Thomas Laursen

Julen er hjerternes fest, og det er stjerne-YouTuberen Emilie Briting et levende bevis på.

Den dygtige videomager har startet en serie på sin YouTube-kanal, hvor hun vil samle så meget tøj ind som muligt, som hun så kan vil bruge til at hjælpe de hjemløse.

I det første ud af tre afsnit er Emilie Briting på rundtur i København for at besøge nogle af sine kendte venner, der alle vil bidrage til projektet.

I videoen kommer det 17-årige internetkomet forbi YouTuberne Rasmus Brohave, Kristine Sloth og Louise Bjerre, også kendt som LouLiving.

Og de har alle tre sækker fyldt med tøj, de ikke længere bruger, som Emilie Briting så kan tage med sig.

Ikke glad for jul

Den unge ildsjæl indleder videoen meget personligt ved at fortælle om sine forældres skilsmisse, som har gjort, at hun ikke er den store fan af jul.

- Jeg har valgt at sætte mit fokus et andet sted, end jeg plejer. Jeg har de sidste par år rigtig gerne villet give nogle juleglæde ud til andre, fortæller Emilie Briting.

Mangler du den perfekte julegave? Lige nu har vi et særligt julegavetilbud, hvor du kan få fem numre af SE og HØR for bare 150 kroner!

Og det er der en særlig grund til.

- Da jeg ikke selv indeholder den største juleglæde, kan jeg måske give noget ud til andre, så de kan få det lidt federe, uddyber den dygtige videoskaber.

Artiklen fortsætter under videoen

Se hele videoen her:

Alt tøjet, som Emilie Briting får samlet ind, bliver doneret til Kofoeds Skole, som sælger det og donerer hele overskuddet til socialt udsatte mennesker.

Brohave hjælper til

Til at få samlet så meget tøj ind som muligt, får Hvidovre-pigen hjælp fra Danmarks vel nok største YouTube-stjerne, Rasmus Brohave.

Og det er ikke hvad som helst, den 20-årige svendborggenser donerer til Emilie Britings flotte projekt.

Blandt andet smider han en jakke i puljen, som han havde på til en "The Voice"-koncert i 2017.

Artiklen fortsætter under billedet

Det er den her sorte og hvide jakke, som Rasmus Brohave blandt andet donerer til det godt formål. (Foto: Thomas Laursen)

- Jeg har brugt det så meget, også tænker jeg, at man lige så godt kan give det til noget godt i stedet for at smide det ud. Jeg smider aldrig tøj ud, jeg giver det altid væk, siger Rasmus Brohave i videoen.

Du kan følge med i næste afsnit af Emilie Britings YouTube-serie, hvor tøjet bliver afleveret til Kofoeds Skole.

Se videoen fra Guldtuben 2018, hvor SE og HØR snakker med alle de kendte YouTubere:

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close