Nyheder14. april 2010

Emil Thorup: Slipper for cølibat

P5000-værten har tabt et væddemål og er ulykkelig over sin straf - se hvad han er tvunget til
Emil Thorup har tabt et væddemål, men det sætter ikke en stopper for hans sexliv
Emil Thorup har tabt et væddemål, men det sætter ikke en stopper for hans sexliv
 Foto: All Over

Casper Christensens tidligere assistent, som nu arbejder som radiovært på DR-kanalen P5000 sammen med komikeren Anders Stjernholm og frække Mascha Vang, er kendt som en særdeles velklædt herre.

Han ses sjældent i andet end jakkesæt og charmeklude, men nu går den stilbevidste herre en hård tid i møde.

Læs også: Afløser sexchatter

Han har tabt et væddemål med sin medvært Anders Stjernholm, og er derfor tvunget til at have en T-shirt på hver gang de sender radio med påskriften "Win some, Booze some" - et slogan Anders har fundet på og holder meget af.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-dk/april/emilthorupingencoelibattek-jpg.jpgDet huer dog ikke Emil Thorup, som slet ikke kan se det sjove i at være tvunget i T-shirten.

- Jeg hader T-shirts. Og hader Anders Stjernholms dumme slogans. Alle der kender mig, ved at en T-shirt er det sidste, jeg kunne finde på at tage på. Især en alt for stor og fuldstændig uformelig en af slagsen. Tilmed med et tåbeligt slogan, mukker Emil Thorup.

Ingen cølibat

I sidste måned var det dog medværten Anders Stjernholm, som måtte lide. Hans straf var dog cølibat i hele marts. Derfor er komikeren den første til at juble over synet af Emil Thorup uden jakkesæt.

- Det her er hovedårsagen til, at jeg gennemlevede den lortemåned. Jeg er så glad! Og det er da rart, at metro-drengen endelig har fået noget respektabelt tøj. Nu mangler vi bare, at hårfarven følger trop, håner medværten Anders Stjernholm.
Sponsoreret indhold