Emil Thorup: Afløser sexchatter

Snart kan man nyde Emils skønne stemme, men desværre ikke hans udseende

Snart kan man nyde Emils skønne stemme, men desværre ikke hans udseende

Foto: All Over

Han blev kendt som den noget fimsede bartender i Casper Christensens talkshow "Aloha", men nu skal han til at stå på egne ben.

Han er blevet ansat af konkurrenten DR, hvor han skal være radiovært på ungdomskanalen P5000 sammen med blandt andre Mascha Vang.

Han afløser den 32-årige komiker Anders Bonde, der valgte at sige sit job op, efter en sand sexskandale. Han udgav sig for at være en modelcaster over nettet og prøvede at lokke en bare 15-årig pige til at mødes med sig.

Desværre for Anders Bonde viste pigen chatten til sin far, der tilfældigvis var medlem af Bandidos. Da Anders dukkede op for at mødes med pigen, blev han i stedet mødt af ukendte overfaldsmænd, der tævede ham. Det er Anders Bonde til venstre med sine to gamle kollegaer.

Emil Thorup har arbejdet for Casper Christensen i 3 år, men stiller sig nu ud af sin berømte arbejdsgivers skygge og står på egne ben.

- Det har hele tiden været min plan, og det er heldigvis foregået i et fornuftigt tempo. Jeg har hele tiden taget nogle bevidste valg om, hvor jeg gerne vil hen, og radio er en af de ting, jeg virkelig godt kunne tænke mig at have med i min karriere, fortæller Emil Thorup til Ekstra Bladet.

Den 26-årige selvbruner-indsmurte vært har flere gange mødt spørgsmålet "er du bøsse?". Det nægter han dog gang på gang.

- Nej, slet ikke. Jeg har en kæreste, en pigekæreste, som jeg bor sammen med. Det må være nogen, der har gættet og draget nogle fejlagtige konklusioner, siger han til avisen.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close