Nyheder16. december 2016

Ellen Hillingsø: - Jeg var en teenager from hell

Ellen Hillingsø indrømmer, at hun – som så mange andre – var en ”fuldstændig vild og vanvittig” teenager, der lavede ballade. Skuespillerinden nævner blandt andet en episode, hvor hun plørefuld kastede op i en taxa, så hendes far iført nattøj måtte komme ud og betale
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ellen_hillingsoe_mr1.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

De fleste voksne husker nok deres teenageår med en god portion blandede følelser. For selv om det var en fantastisk tid, så var det også en tid fyldt med problemer – og ballade.

Én af dem, der kan skrive under på, at teenageårene var ballade-år er skuespillerinden Ellen Hillingsø. I et interview med ALT for Damerne fortæller hun således om sine vilde teenageår, der ifølge hendes mor varede i mange mange år.

- Jeg var teenager from hell. Min mor mener, at min pubertet startede, da jeg var 4 år og sluttede, da jeg var 30, og jeg var fuldstændig vild og vanvittig, da jeg boede hjemme hos mine forældre, fortæller 49-årige Ellen Hillingsø i interviewet med ALT for Damerne.

- Min mor blev stiktosset, når jeg lavede ballade, men min far skældte mig aldrig du. Engang kastede jeg op i en taxa på vej hjem fra en fest, og min far måtte komme ud på vejen i sin stribede pyjamas og betale de 800 kroner, det kostede. Vi talte aldrig om det efterfølgende. Min far var meget fri i sin opdragelse. Det betød, at vi undgik en masse konflikter, men det betød også – måske naturligt nok – at min mor måtte tage den skrappe rolle på sig, fortæller skuespillerinden videre.

Se det store galleri med billeder af Ellen Hillingsø herunder:

Ellen Hillingsø - billeder KUN af hende gennem årene

Sponsoreret indhold