Ellen Hillingsø: Tager intet for givet

Ellen Hillingsø tager ikke noget for givet.

Ellen Hillingsø tager ikke noget for givet.

Foto: All Over
Hun er mor til to, gift med Christoffer Castenskjold, og så er 48-årige Ellen Hillingsø fyldt med energi, selv om hun har travlt. Men hun synes af og til, at hun kunne bruge energien bedre:

LÆS OGSÅ: Ellen Hillingsø: Det er synd for mig

- Engang sagde jeg til min bror, som er læge, at jeg ikke havde nogen energi. "Vrøvl", svarede han, "du har masser af energi, du bruger den bare forkert". Jeg ville gerne kunne disponere min energi noget bedre, for jeg har meget af den og kan overskue rigtig meget. Den skal bare bruges rigtigt. Jeg har haft en ret tætpakket teatersæson samtidig med, at en ny omgang "Rita" blev greenlightet. Så udover fire premierer var der lige en TV-serie, der skulle laves, siger Ellen Hillingsø til Berlingske, og fortæller også, hvad hun sætter stor pris på ved sig selv:

LÆS OGSÅ: Hillingsøs musikalske hemmelighed

- At jeg aldrig nogensinde tager noget for givet. Jeg har en stor taknemmelighed over mine relationer og det, jeg har og modtager fra andre. Jeg har en ret veludviklet fornemmelse for, at det liv, vi holder i hænderne, er meget kostbart, og at intet i tilværelsen er givet på forhånd.

LÆS OGSÅ: Ellen Hillingsø: Bitter på Bond

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close