Bendtner: Beskyldes for ballade på diskotek

Nicklas Bendtner er igen-igen havnet i pressens søgelys. Og det er ikke for noget positivt.

Nicklas Bendtner er igen-igen havnet i pressens søgelys. Og det er ikke for noget positivt.

Foto: Mikael RieckDet er som om Nicklas Bendtner bare tiltrækker uheldige overskrifter. Tidligere i år kørte fodboldspilleren med alkohol i blodet. Nu er han igen centrum i en uheldig sag.

Denne kendis piller ikke ved sig selv

Den tidligere fitnessdronning Sarchar Leone beskylder nemlig Bendtner for at have hældt en drinks ud over hende i nat på in-stedet Simons i København.

- Så hældte han en drink ud over mine bukser, og så blev jeg altså hidsig. Så holdt min kæreste mig tilbage, og hans (Nicklas Bendtner, red.) holdkammerater holdt ham tilbage... Alle dørmændene sagde, at de ikke kunne gøre noget, for ingen havde set noget. Jeg var så rystet, så politiet også kom og talte med dørmændene, fortæller Sarchar Leone til B.T.

Bendtner forholder sig stadig tavs, men ifølge angriberens PR-agent Elisa Lykke har episoden ikke været nær så dramatisk.

- For vores vedkommende ender sagen her. Vi er dog kede af, at hun har opfattet det sådan, som hun har. Både Nicklas, jeg og hans bagland ønsker under ingen omstændigheder at krænke nogen, og slet ikke kvinder, siger hun til B.T.

Denne vært var også lidt af en pilfinger

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close