Ekspert efter Henriks ydmygelse af Margrethe: Hun sidder lidt i saksen

Dronning Margrethe

Dronning Margrethe

(Foto: Maria Rixen)

Forleden proklamerede dronning Margrethe højt og flot, at Henrik glædede sig til at stå ved hendes side under det forestående belgiske statsbesøg.

Men franskmanden blæser på sin hustru, og efterlader hende atter i stikken.

I interviewet til den landsdækkende TV-station i Belgien, RTL, kom det frem, at de kommende gæster, kong Philippe og dronning Mathilde, har et tæt samarbejde, og kongen betragter de to som et hold.

Den danske regent blev derfor spurgt, hvordan hendes og Henriks samarbejde er, og begyndte straks at forsvare prinsens høje fraværsprocent.

– Min mand er ved at være gammel – det er vi begge – så han deltager ikke i så mange aktiviteter, som han gjorde førhen, lød det fra den 76-årige dronning, som altså senere måtte erkende, at Henrik også er ”for gammel” til at deltage i det belgiske statsbesøg.

Ifølge kongehusekspert Sebastian Olden, er der en grund til, hun bliver ved med at holde fast i den forklaring. 

– Hun sidder lidt i saksen. Hun bliver nødt til at holde fast i den forklaring, hun hele tiden har givet. Også selv om den ikke virker så overbevisende, siger han til SE og HØR og fortsætter: 

- Regentparret har efterhånden svært ved at skjule, at det ikke handler om alderdom, men mangel på lyst, når den 82-årige prins gang på gang lader sin hustru i stikken, lyder det fra Sebastian Olden.

Læs hele historien om dronning Margrethe og Henrik i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu. 

 

 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close