Ed Sheeran giver koncert i Herning

Ed Sheeran tager en lille pause... Fra sociale medier og fortsætter med at lave musik

Ed Sheeran tager en lille pause... Fra sociale medier og fortsætter med at lave musik

(Foto: All Over Press)

Midtjyderne kan godt begynde at øve sig på hits som "Thinking Out Loud", "I See Fire", "Photograph" og "Castle on the Hill".

Torsdag blev det nemlig afsløret fra Beatbox Entertainment, at den britiske popsanger og hitmager Ed Sheeran gæster Jyske Bank Boxen i Herning 1. april i forbindelse med sin verdensturné.

Han gav sidst koncert i Danmark i 2014, da han spillede i Forum.

3. marts udkommer hans næste album ”÷” (udtales “Divide”), og indtil videre har musikeren udgivet to singler fra albummet: ”Castle On The Hill” og ”Shape Of You”.

De to sange strøg helt til tops på alle hitlister og slog alle hidtidige globale Spotify-rekorder med hele 13 millioner afspilninger på blot 24 timer.

Ed Sheeran flyttede som 17-årig til London for at forfølge sin musikdrømme, og med årene er han blevet en af de mest populære og eftertragtede popmusikere både i England og resten af verden. Han har solgt svimlende 22 millioner albums verden over.

Han har over 15 millioner fans på Facebook, 4,7 milliarder afspilninger på Spotify og 3,5 milliarder klik på YouTube. Med andre ord er Ed Sheeran en vaskeægte verdensstjerne.

Billetsalget til koncerten i Herning begynder torsdag den 2. februar kl. 11.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close