Nyheder17. september 2015

Astrid Krag: Dyrk noget sex!

Nu kommer der ligefrem en opfordring fra de højere politiske instanser om, at folk skal tage at dyrke noget mere sex
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/astrid_krag_foto_thomas_laursen.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Socialdemoraten Astrid Krag opfordrer folk til at bestille lidt mere intimt samvær mellem lagenerne. Det skriver hun i et nyt indlæg på Facebook.

Men den tidligere ”Vild med dans”-deltager kommer ikke med forslaget med slibrige bagtanker – tværtimod gør hun det, fordi det er sundt for dig!

- Sex er sundt :-) Region Sjælland, der har landets største udfordringer med sundhed, tager det tunge skyts frem: sex er sundt, også for KOL- og hjertepatienter, skriver Astrid Krag og fortsætter med den direkte opfordring:

- Så se at få gang i hyrdetimerne derude!

Sammen med indlægget, som du kan se i bunden af artiklen her, er der en lille video, hvor en fysioterapeut fortæller om de mange fordele, der er forbundet ved at dyrke sex.

Blandt fordelene er reguleret appetit, så man forhåbentligt kan hindre tendensen til at spise usundt.

Og hvis man efter en blodprop frygter, at ens krop ikke kan holde til at dyrke sex længere, forsikrer fysioterapeuten, at sex kan sammenlignes med at gå op på anden sal i et hus.

- Opfordringen er hermed delt - del du den videre til dem du kender der kunne have godt af en ekstra omgang lagen-gymnastik, skriver Astrid Krag til slut i sit indlæg.

Og vi videregiver da gerne forslaget om sådan en god sag. For som Krag selv skriver til samme indlæg på sin Instagram-profil:

- Det er fedt når sundheds-politik ikke er løftede pegefingre og sure pligter - ikke?

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-cta_facebook_116.png

Sponsoreret indhold