Dyreelskende Linse ville lade skadedyr blive i huset

Foto: All Over

Den populære Brygge-dronning, Linse Kessler, forlader snart sit elskede Islands Brygge, for hun er ved at bygge sig et hus længere ude på Amager.

Og når sådan et hus skal bygges op helt fra bunden, kan man ikke undgå at møde et par udfordringer.

For den dyreelskende Linse Kessler har en af de store udfordringer været, hvad der skulle ske med de rotter, der kravlede op af kloakken ude på hendes grund.

- Fundamentet er så småt ved at blive lagt, så det er ved at blive til min lille rede, men fordi kloakken ikke var blevet lukket til endnu, havde jeg fået rotter på min grund, fortæller hun.

Det er ingen hemmelighed, at den farverige tv-personlighed er meget glad for dyr. Derfor var det da også med tungt hjerte, at hun måtte ringe til skadedyrsbekæmpelsen for at få bugt med rotterne.

For stod det til hende, måtte de gerne bo i hendes hus, så hun kunne fodre dem og sørge for, at de havde det godt.

- Jeg har jo ikke noget imod, at der er rotter. For min skyld måtte de gerne være der! Men det går jo ikke, for folk får spist deres kattekillinger og kaniner, og det er jo heller ikke så godt, lyder det fra Linse.

Huset ude på Amager skulle gerne stå færdigt, inden året er omme. Indtil da er Linse stadig bosat i lejligheden på Islands Brygge, hvor hun bor med hundene Chino og Jytte.

Herunder kan du se mange flere billeder fra Linse Kesslers liv: 

Linse Kessler - billeder fra hendes liv

/ritzau/FOKUS

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close