Nyheder19. september 2016

DSB scorer Thomas Blachman

"X Factor"s Thomas Blachman springer ud som reklamesøjle for DSB i en ny reklame
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-74367.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Vi forbinder normalt Thomas Blachman med "X Factor", Remee eller jazz. Men nu kan danskerne godt begynde at sætte lighedstegn mellem den skaldede fyr og de Danske Statsbaner.

I en ny reklamefilm, der blandt andet florerer på de sociale medier, optræder 53-årige Thomas Blachman som fortaler for DSB.

Stemmelejet er kælent og underlægningsmusikken stemningsfyldt i videon, hvor Blachman kommer med sit syn på den udskældte virksomhed, der forsøger at transportere Danmarks befolkning fra a til b uden for meget forsinkelse.

- Lad os tale lidt om noget, vi har sammen. Toget. Fællesskabets kampvogn ejet af dig og mig, lyder det fra "X Factor"-dommeren, der aldrig har lagt skjul på, at han gerne køber en billet til toget.

Da "X Factor"-finalen for nogle år siden blev afholdts i Herning, var det nemlig jernbaneskinnerne, der lagde underlag til hans vej fra hovedstaden til Jylland.

- DSB er et tilbud til os alle. Tykke og smalle, pendlere og bilister, cyklister og egoister. Toget er et tilbud til os alle, hvad enten vi bruger det eller ej. Kollektiv transport er ikke blot effektiv og bæredygtig infrastruktur. Det er også der, Danmark og danskerne mødes. I toget rejser vi sammen på en anden måde end i bilen eller bussen. I toget kan vi være sammen, være hver for sig, være sjove og være stille. Vi kan tænke, tale, sove, grine og græde. I toget kan vi se landskabet, hinanden og fremtiden lige i øjnene, skriver DSB i forbindelse med videoen, hvor deres nye slogan Du kan køre med os bliver lanceret.

Se reklamen herunder:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold