Nyheder21. november 2015

Dronningen skal lave popmusik

Regenten er ikke bange for at kaste sig ud i nye projekter. Og det næste bliver med en af Danmarks bedste kvindelige popmusikere
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/dronning_margrethe_foto_claus_poulsen_3_0.jpg
 Claus Poulsen

Selvom Margrethe har passeret de 75 år, er Danmarks kære dronning ikke blevet for gammel til nye tiltag. Derfor har majestæten sagt ja til at sætte en ny forestilling op på Pantomimeteatret i Tivoli i 2016. Og det kommer til at foregå i samarbejde med en af tidens mest profilerede og populære danske popmusikere.

- Vi ønsker ikke på forhånd at afsløre identiteten på den prisbelønnede og talentfulde musiker, men kan røbe, at hun hører til blandt de mest kendte sangerinder i Danmark. Det er hendes første opgave af denne art, skriver Tivoli i en pressemeddelser.

Tidligere har dronningen mest interessert sig for klassisk musik og kultur, men nu ser det ud til, at hun også vil bruge sin tid på mere moderne musik. Men det bliver formentlig med et klassisk twist. Tivolo oplyser nemlig, at de holder pressemøde på mandag, og her vil der udover dronningen og den danske popmusiker også være muligt at møde elever fra Tivolis balletskole.

Og så kan gætterierne godt gå i gang.

Sponsoreret indhold