Nyheder20. januar 2017

Dræbte Louise bisat med ufødt søn i armene

Dræbte Louise Borglits søster appellerer om hjælp til at fange gerningsmand
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/11louise.jpg
 (Privatfoto)

Da 32-årige Louise Borglit på bestialsk vis blev dræbt med knivstik kort efter klokken 19 fredag den 4. november sidste år, var hun gravid i 7. måned.

I hendes mave lå en lille ufødt dreng, som blev kaldt 'Lille P'

Louise troede, at hun af fysiologiske årsager ikke kunne få børn, så hun var lykkelig over det lille hjerte, der bankede i hendes mave.

Men en ukendt drabsmand tog Louises liv den fredag aften i november i Elverparken i Herlev vest for København.

Og med hende døde også ufødte 'Lille P', som Louise aldrig nåede at se.

Men da Louise Borglit den 12. november blev bisat, blev hun i døden forenet med sin ufødte søn, skriver Ekstra Bladet.

Ved bisættelsen, hvor familien tog afsked til tonerne af Louises yndlingssang, Pink Floyds ’Wish You Were Here’, lå ’Lille P’ svøbt i mormors strikkede tæppe til netop ham, i samme kiste og i armene på sin mor, skriver avisen.

Hverken gerningsvåbenet eller gerningsmanden til det frygtelige drab er fundet.

Københavns Vestegns Politi har på alle mulige måder gennemtrawlet Elverparken for spor. Både droner og eksperter med metaldetektorer har været taget i brug for at komme nærmere en opklaring af forbrydelsen, der har rystet Herlevs borgere.

Alt tyder på, at Louise Borglit blev offer for en tilfældig drabsmand.

Da hun blev dræbt, luftede hun sin søsters hund og var iført sin svogers olivengrønne regntøj.

Et vidne, der ligeledes er ude at lufte hund i Elverparken, hører kvindeskrig og ser en mand komme frem fra et buskads. Ved synet af vidnet, rækker han armene afværgende i vejret og forsvinder samme vej, han kommer fra.

Den mand er blevet efterlyst af politiet, men han er aldrig blevet fundet.

I Ekstra Bladet retter Louise Borglits søster en hjerteskærende appel til danskerne om at træde frem, hvis man ved noget, der kan bidrage til at gerningsmanden bliver fanget.

- Det er en meget syg mand, der kan finde på det her. Det er en meget syg mand, der har ødelagt en hel familie. Jeg ville ønske, jeg havde 500.000 kr. til at betale den person, der vil tale over sig. – Det er ikke, fordi jeg tror, at gerningsmanden nu vil melde sig selv. Men nogen i hans omgangskreds må vide noget. Nogen, der måske ikke tør at gå til politiet. Det må være svært at gå rundt med så stor en ting uden at fortælle det til nogen, siger søsteren til Ekstra Bladet. Louise Borglit var kort før drabet flyttet fra Nørrebro til Herlev for at komme til roligere omgivelser under den sidste del af graviditeten, som hun aldrig fik lov at fuldføre.

Sponsoreret indhold