DR fjerner Christophers nye kæreste fra sit job

Christopher har fundet kærligheden igen - i form af krøltoppen Sofie Jørgensen der er tilrettelægger på DR\'s program om Christopher.

Christopher har fundet kærligheden igen - i form af krøltoppen Sofie Jørgensen der er tilrettelægger på DR's program om Christopher.

Foto: Dan Mariegaard

Se og Hør kunne i sidste uge afsløre at den populære sanger Christopher havde genfundet kærligheden efter sit brud med Medina.

Christopher er nemlig faldet pladask for journalisten Sofie Lange Jørgensen. Og hun er lige så faldet for den unge stjerne.

LÆS OGSÅ: NU KAN DU KOMME HELT TÆT PÅ CHRISTOPHER

Dette er der i sig selv intet mystisk eller forkert i, men når hun er tilrettelægger på et stort program på DR3 i flere dele om netop Christopher, så er der en interessekonflikt, og Sofie Jørgensen må se i øjnene, at man på Danmarks Radio ikke kan være kærester med sine kilder.

LÆS OGSÅ: POPSTJERNEN CHRISTOPHER HAR FUNDET KÆRLIGHEDEN IGEN

DR har nemlig valgt at fjerne Sofie Jørgensen fra programmet om sin nye kæreste, og i stedet rykke hende til en anden redaktion på DR.

LÆS OGSÅ: CHRISTOPHER: SVÆRT AT FINDE EN NY KÆRESTE

- Sofie er en af tilrettelæggerne på programmet, og fortalte mig om relationen mellem hende og Christopher i starten af sidste uge. Og så besluttede jeg, at det rigtigste ville være, at hun overgik til en anden redaktion, fordi det ikke duer at blande arbejde og privatliv sammen, siger Erik Struve Hansen til BT.

LÆS OGSÅ: MEDINA TALER UD OM BRUDDET MED CHRISTOPHER

Christopher er aktuel i det omtalte DR3 program 'Jeg er Christopher' og er netop udkommet med albummet 'Colours'.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close