Nyheder23. marts 2014

Christopher: Svært at finde en ny kæreste

Den unge sanger har svært ved at finde en pige, at dele livet med efter bruddet med Medina.
Christopher har svært ved at finde en kæreste.
Christopher har svært ved at finde en kæreste.
 Foto: Kaspar Wenstrup

Da sangeren Christopher i 2012 udgav sit første album, var der ikke mange, der vidste, hvem han var. Men to år, flere hits og en popstjerne-kæreste senere, er den lyshårede fyr med smilehullerne på alles læber.

Selvom han nyder succesen, så oplever den 22-årige sanger, der nu er single, også bagsiden af medaljen.
For det med at finde en kæreste, når alle i landet ved, hvem man er, er ikke nemt.

LÆS OGSÅ: Christopher driller fans i musikvideo

- Jeg tænker rigtig meget over det, faktisk. Jeg var rigtig glad for, da jeg mødte Medina, at jeg var "Mister Nobody", siger han til Newspaq.

- Det gjorde det på en måde lidt ægte. Nu kan man godt kan blive lidt i tvivl, også når det ikke handler om piger.

- Hvis man møder en eller anden fyr i byen, så kan det være svært at vide, om han taler med én, fordi man er Christopher, eller fordi han synes, man er en cool fyr, siger sangeren, der den 24. marts udkommer med albummet "Told You So".

LÆS OGSÅ: Christopher fejrer Medinas Instagram-boykot

Trods sine kun 22 år, har Christopher allerede flere hits på samvittigheden. Han har fans, følgere og tilbedere, men selvom han nyder det helt vildt, så mener han ikke, at det er i den skare, han skal finde sin udkårne.

- Jeg tænker, at jeg nok ikke skal finde en kæreste, der er verdens største fan, men én, som mere har sådan en "hvem er du"-attitude.

- Jeg kan mærke, at det er mest tiltalende, for selvfølgelig vil man ikke sættes op på den piedestal. Det har jeg klart tænkt over, siger han og uddyber.

LÆS OGSÅ: Medina genoptager kontakten til Christopher

- Jeg tror også, at det er derfor, der er mange stjerner, der bliver kærester med stjerner og skuespillere, der bliver kærester med skuespillere, siger han.

- Det er noget mærkeligt noget, men der er bare nødt til at være en eller anden balance i et forhold. Det går bare ikke, at den ene arbejder fra 8-16 i Netto og den anden er på turné hele tiden. Det er svært at få til at fungere, siger Christopher.


LÆS OGSÅ: Christopher får dyr BMW i julegave

- Lige da jeg begyndte at leve det her liv, og var sent i studiet og skulle arbejde rigtig meget, der havde jeg en kæreste, og for hende kunne det føles, som om hun var andenprioritet, og det var svært.

- Med Medina var der bare en sindssygt fed forståelse for den situation, og derfor havde vi det rigtig godt. Der var en gensidig forståelse for, hvad hinanden skulle, siger han og smiler.

- Det kan godt gå hen og blive lidt af en opgave at finde en ny kæreste. Jeg går bare og venter på, at Jay Z og Beyoncé bliver skilt, så snupper jeg hende, siger han og griner.


Newspaq

Sponsoreret indhold