Nyheder11. december 2009

DR: Aftenshowet flytter

Mads, Sisse, Puk og Louise får nye omgivelser fra nytår, når de skal sende Aftenshowet
Louise, Puk og Mads ser ud til at glæde sig til Nyhavn, mens Sisse ikke får mange timer i der i første omgang, fordi hun skal på barsel
Louise, Puk og Mads ser ud til at glæde sig til Nyhavn, mens Sisse ikke får mange timer i der i første omgang, fordi hun skal på barsel
 Foto: All Over

I brætspillet Matador er Rådhuspladsen måske den dyreste grund, men hvis man vil have billeder af dansk, romantisk idyl fra midten af hovedstaden, så er Nyhavn nok det sted, der tiltrækker flest mennesker - i alle tilfælde svenskere.

Nu flytter DR sit "Aftenshowet" derhen. Så "Talent 09"-dommeren Nikolaj Koppel når ikke engang at komme til at føle sig hjemme i omgivelserne foran Rådhuset. Sammen med Sisse Fisker, Puk Elgård, Mads Steffensen og Louise Wolff kan han glæde sig til at betale landets højeste pris, når de skal have en fyraftensbajer.

Fra den 4. januar 2010 flytter man ind i Nyhavn.

Her vil seerne kunne opleve det smukkeste af København, når programmet åbner sit nye studie med kig op gennem Nyhavn til den ene side og hele Københavns Havn med broer, skibe, Skuespilhus og Opera til den anden side.

- "Aftenshowet" har hver dag i studiet besøg af dagens mest interessante og vigtigste personer fra hele landet. Med valget af Nyhavn får programmet en ramme, som ud over at være smuk også ligger, hvor folk færdes og i en del af København, som de fleste danskere uanset bopæl kender, siger Ole Rahbek Kristensen, redaktionschef i DR Aktualitet.

Sponsoreret indhold