DR afslører stor ændring i "X Factor"-finalen

\

"X Factor"-dommeren, Mette Lindberg.

(Foto: Thomas Laursen)

De tre finalister Mia, Morten Nørgaard og Chili skal fredag kæmpe om, hvem der kan kalde sig vinder af "X Factor" 2017.

Men når de tre går på scenen i DR-studiet under årets finaleshow, bliver det under lidt andre omstændigheder end deres forgængere.

Det afslører DR i en pressemeddelelse.

Som noget nyt i denne 10. sæson af talentshowet får den amerikanske producer Dallas Austin nemlig æren af at udvælge en sang til hver af de tre, som de skal synge i finalen.

Tidligere har "X Factor"-finalisterne ellers sunget sammen med udvalgte gæsteartister i finaleshowet, men det element udgår altså i år.

Det er naturligvis ikke tilfældigt, at det netop er Dallas Austin, der har fået opgaven om at udvælge numre til deltagerne tildelt.

Præmien, som tilfalder dette års "X Factor"-vinder, består nemlig blandt andet af fire sange indspillet med den amerikanske stjerneproducer, der ikke er hr. hvem-som-helst.

Dallas Austin har tidligere arbejdet sammen med en lang række verdensstjerner som Michael Jackson, Madonna og Gwen Stefani.

Beslutningen om at lade Austin udvælge numre til deltagerne kommer af, at DR ønsker at skabe en større sammenhæng mellem talentshowet og tiden efter.

Finalen finder sted i DR Byen fredag 31. marts klokken 20.00.

Læs mere om X Factor i denne uges SE og HØR, der er på gaden i morgen onsdag. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close