Flytter til London: Divya forlader værtsjobbet

(Foto: All Over Press)

Divya Das forlader "19 Nyhederne" på TV 2, det skriver TV 2 i en pressemeddelelse. 

Hun skal være europakorrespondent for TV 2 i London. 

På den måde kommer hun tættere på kæresten, Kim Bildsøe, som hun har været i et langdistanceforhold med, siden han flyttede til London i december sidste år, hvor han sidder i den samme stilling som den Divya kommer til at have. Vel at mærke hos konkurrenten Danmarks Radio. 

- Det er en unik mulighed, jeg har fået, for at formidle store, vigtige og relevante historier fra udlandet til TV 2s brugere og seere. Jeg har været så heldig at få lov at dykke grundigt ned i udlandsstoffet adskillige gange over de snart 11 år, jeg har været på TV 2, fortæller Divya i pressemeddelelsen.

Holdt forholdet skjult

Det er helt tilbage i 2012, at SE og HØR for første gang kunne skrive om Divya Das og Kim Bildsøe, som værende et par. 

Det skete kort tid efter, at Kim Bildsøe havde forladt sin kone. Her fangede SE og HØR parret, da de forlod hans Frederiksberg-lejlighed en morgen. Afsløringen af det nye kærestepar i showbusiness var kulminationen på mange års rygter omkring deres forhold til hinanden.

Der skulle dog gå en del år, før parret stod rigtigt frem som kærester. 

- Han er min date. Vi er kærester. Det har der vist også været skrevet en del om, sagde Divya Das, da hun ankom sammen med Kim til BILLED-BLADETs TV-Guld i 2015. Altså tre år efter, at parret første gang blev spottet sammen i en romantisk sammenhæng. 

Efter Kim Bildsøe flyttede til London sidste år, har Divya brugt halvdelen af sin tid i London, og den anden halvdel af tiden i Danmark, hvor hun har passet sit job hos TV 2 Nyhederne. 

Det ser hun da også som en fordel, når hun 1. september tiltræder sin nye stilling. 

- Og så får jeg mulighed for at lære Storbritannien endnu bedre at kende efter at have befundet mig i landet på deltid det seneste halve år, fortæller hun i TV 2s pressemeddelelse

Ikke gift

Selvom Divya og Kim har været sammen i en del år efterhånden, så har parret endnu ikke besluttet sig for at blive gift, ligesom der heller ikke har været familieforøgelse på programmet. 

Før Kim Bildsøe var Divya gift til anden side. Det ægteskab varede to år, og blev afsluttet i 2006. Selvom der allerede i 2006 var rygter om, at Divya og Kim Bildsøe skulle have noget kørende, så var det først i 2012, at Kim blev skilt fra sin første kone, Lone, som han har to børn med. 

Se flere billeder af Divya og Kim i galleriet herunder

Divya Das Kim Bildsøe Lassen 27092016

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close