Nyheder21. december 2016

Ditte og Louise fyret

DR vil ikke lave en tredje sæson af TV-serien "Ditte & Louise"
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ffda.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Anden sæson af TV-serien "Ditte & Louise" er netop løbet over de danske TV-skærme, men selvom en tredje sæson allerede var i støbeskeen, så har DR valgt at sige stop.

Det afslører Louise Mieritz på Facebook.

- Kære fans af Ditte&Louise. Vi er rigtig kede af at fortælle jer, at DR netop har besluttet ikke at forlænge serien med en 3.sæson. Begrundelsen er, at seertallene ikke var høje nok. Den havde vi ikke lige set komme, skriver Louise Mieritz i sit opslag, der hurtigt fik mange fans op i det røde felt.

- Fanme nedslående og røv elendig beslutning fra DR's side. Men det betaler sig at protestere. Lav en FB gruppe, der kræver mere Ditte og Louise og lad os samle underskrifter, skriver filminstruktøren Charlotte Sachs Bostrup blandt andet.

- Stærk modstander af DR, skriver Silas Holst, der selv har medvirket i serien.

Noget tyder dog på, at anden sæson af TV-serien ikke bliver det sidste vi ser til Ditte og Louise. De to kvinder er nemlig stærkt besluttet på at vende tilbage i det nye år.

- Men de kan ikke slå os ihjel, og vi vender tilbage med nyheder om vores arbejde i det nye år! Af hjertet TAK for opbakning og kærlighed! Uden jer, ingenting! Kys fra Ditte og Louise, skriver Louise Mieritz på Facebook.

Du kan se hele Louises opslag herunder

Sponsoreret indhold