Nyheder4. november 2016

Disse verdensstjerner har deltaget i "Vild med dans"

Ikke kun i Danmark kan "Vild med dans" samle kendisserne. Vi har samlet et udpluk af udenlandske stjerner, der har prøvet kræfter med tango, vals og rumba.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/vild_med_dans_0.jpg
 All Over

Lige nu følger mange af de danske TV-seere Mille Dinesen eller Sarah Mahmouds strabadser på "Vild med dans"-gulvet hver fredag i bedste sendetid. Det er dog ikke kun her i Danmark, at programmet formår at samle folk i sofaen og give kendte lyst til at svinge hofterne i en hed salsa.

I USA har "Vild med dans" eller "Dancing with the stars", som det hedder "over there", kørt i imponerende 23 sæsoner. Og det betyder, at der har været en del kendisser gennem dansefabrikken.

SE og HØR har samlet et lille udpluk af skuespillere, sangere og realitystjerner, der har givet sig i kast med dansens svære kunst:

Udpluk af udenlandske stjerner, der har deltaget i "Vild med dans"

USA er ikke det eneste land, der har taget programformatet til sig. Også i England har "Vild med dans" eller "Strictly Come Dancing" været et populært TV-program i mange år. 14.sæson bliver sendt netop nu, og tidligere har stjerner som kryddersilden Emma Bunton og vores egen Peter Schmeichel deltaget.

Sponsoreret indhold