LISTE: Disse kendisser vil vi helst spise middag med

Se her, hvem danskerne helst vil spise middag med

Se her, hvem danskerne helst vil spise middag med

Foto: All Over

God mad bliver endnu bedre i godt selskab, hvor man kan hygge sig, slappe af og tale om lidt af hvert. Så hvilken kendt ville du helst spise middag med? En undersøgelse som YouGov har lavet for fødevaregiganten Nestlé viser, at de lidt over 1.000 adspurgte danskere allerhelst vil spise middag med kronprins Frederik og kronprinsesse Mary.

Blandt de mandlige valgmuligheder indtager Ole Henriksen, Asger Aamund og Uffe Ellemann-Jensen de næste pladser over det mest populære middagsselskab.  De mest populære kvinder efter kronprinsessen er multitalentet Hella Joof, Enhedslistens profil Johanne Schmidt-Nielsen og Udlændinge- og Integrationsminister Inger Støjberg.

- At danskerne er meget royale, er ikke nogen større overraskelse, så at kronprinsparret topper listen, overrasker os ikke. På de næste pladser kommer danskere, der tør stå frem med deres holdninger, og det siger noget om, at vi danskere gerne vil have en interessant middag, hvor vi kan reflektere over den andens holdning og måske også gerne udfordre den andens holdning, siger kommunikationschef Martin Broberg, fra Nestlé Danmark i en pressemeddelelse.

Hvis man kun ser på mændenes valg blandt de kvindelige valgmuligheder, vil de helst have Johanne Schmidt-Nielsen og Inger Støjberg til bords. Kronprinsesse Mary indtager tredjepladsen. Skal det være en ren mandemiddag er kronprinsen det fortrukne valg.

De adspurgte kvinder vil foretrækker at spise middag med skønhedsguruen Ole Henriksen. Kronprinsen kommer på andenpladsen.

Danskerne er generelt ikke meget for udsigten til at spise med skandalekongen Nicklas Bendtner og popcharmetrolden Christopher.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close