Dirch Passers datter: Jeg ville meget gerne have givet ham en skideballe

Lægerne havde allerede advaret ham og opfordret ham til at tage en pause.

Men Dirch Passer ville ikke skuffe sine fans – og derfor fortsatte komikeren med at optræde i begyndelsen af september 1980, selv om hans helbred skrantede gevaldigt.

Dét kostede ham livet – den folkekære komiker faldt som bekendt om midt i en Kim Larsen forestilling i Tivolirevyen 3. september 1980.

Hans datter Josefine var bare 14 år, da hun mistede sin far. Og i en ny miniserie på TV2 Nord fortæller Josefine nu ifølge BT, hvordan hendes verden pludselig blev vendt på hovedet, da hun mistede sin elskede far.

Josefine Passer var bare 14 år, da hun mistede sin far. Foto: Mikael Rieck

Hun fortæller i den nye miniserie på TV2 Nord, at hun var alene hjemme, da hun fik overbragt nyheden om fars død. Hun fortæller ifølge BT, at hun den dag følte, at hun ”trådte ud af sin barndom og ind i voksentilværelsen”. Hun var tilmed så chokeret, at det eneste, hun kunne, var at skrige sin smerte ud.

Og så fortæller Josefine Passer også, at hun ikke er i tvivl om, hvad hun ville fortælle sin far, hvis han stadig var i lige den dag i dag.

- Jeg ville meget gerne have givet ham en skideballe. Netop fordi han lod sig udnytte. Jeg er selv af den overbevisning, at hvis jeg havde været voksen, da jeg var barn, havde jeg også kunnet holde ham fra at tage nogle af de drastiske fejlbeslutninger, som han tog i sit liv, fortæller Josefine Passer ifølge BT i den ny miniserie på TV2 Nord.

Se billeder af Dirch Passer i galleriet herunder:

Dirch Passer

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close