Nyheder18. marts 2016

Hyldest til Bowie: Dét synger ”X Factor”-deltagerne i aften

I aften bliver ”X Factor” omdannet til en sand hyldestfest til David Bowie, når de tilbageværende deltagere skal forsøge at synge sig videre med numre skrevet af den afdøde musiker
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/x_factor_dommerne.jpg
 All Over

Det kom som et chok for det meste af verden, da nyheden om David Bowies død ramte forsiderne 11. januar i år. I aften hylder ”X Factor” den legendariske musiker ved at forvandle ”X Factor”-festen til en sand hyldestfest til David Bowie.

De resterende fem deltagere i talentprogrammet skal således forsøge at imponere dommere og danskere ved at synge nogle af de ikoniske numre, som den britiske sanger skrev i sin langvarige karriere.

Alderspræsidenten Andrew Murray skal forsøge at synge sig videre med et nummer fra Bowie 1971-album ”Hundy Dory”, når han kaster sig over hitsangen ”Life on Mars?”.

Hos grupperne vil søstrene i EMBRACE forsøge at høste endnu en portion ros for deres version af ”Absolute Beginners” – en sang som Bowie skrev til musicalfilmen af samme navn fra 1986.

Den følsomme duo Clifforth & Hein vil kaste sig over nummeret ”The Man Who Sold the World” – et nummer som den britiske musiker skabte tilbage i 1970.

Blandt de unge solister vil den talentfulde Reem forsøge at imponere endnu engang med Bowie-sangen ”Quicksand” fra 1971. Alex, der røg i farezonen i sidste, skal forsøge at undgå at ende i samme position med sangen ”Space Oddity” fra 1969.

Se galleriet med alle dette års deltagere i galleriet herunder:

X Factor 2016 (deltagere til liveshows)

Sponsoreret indhold