Nyheder 18. marts 2016

Hyldest til Bowie: Dét synger ”X Factor”-deltagerne i aften

I aften bliver ”X Factor” omdannet til en sand hyldestfest til David Bowie, når de tilbageværende deltagere skal forsøge at synge sig videre med numre skrevet af den afdøde musiker
All Over

Det kom som et chok for det meste af verden, da nyheden om David Bowies død ramte forsiderne 11. januar i år. I aften hylder ”X Factor” den legendariske musiker ved at forvandle ”X Factor”-festen til en sand hyldestfest til David Bowie.

De resterende fem deltagere i talentprogrammet skal således forsøge at imponere dommere og danskere ved at synge nogle af de ikoniske numre, som den britiske sanger skrev i sin langvarige karriere.

Alderspræsidenten Andrew Murray skal forsøge at synge sig videre med et nummer fra Bowie 1971-album ”Hundy Dory”, når han kaster sig over hitsangen ”Life on Mars?”.

Hos grupperne vil søstrene i EMBRACE forsøge at høste endnu en portion ros for deres version af ”Absolute Beginners” – en sang som Bowie skrev til musicalfilmen af samme navn fra 1986.

Den følsomme duo Clifforth & Hein vil kaste sig over nummeret ”The Man Who Sold the World” – et nummer som den britiske musiker skabte tilbage i 1970.

Blandt de unge solister vil den talentfulde Reem forsøge at imponere endnu engang med Bowie-sangen ”Quicksand” fra 1971. Alex, der røg i farezonen i sidste, skal forsøge at undgå at ende i samme position med sangen ”Space Oddity” fra 1969.

Se galleriet med alle dette års deltagere i galleriet herunder:

X Factor 2016 (deltagere til liveshows)

Sponsoreret indhold