Nyheder 11. november 2016

"Vild med dans": Det skal de danse i aften

Kun fire par står tilbage, og i aften skydes der gang i kvartfinalen i "Vild med dans". Det er to vilde og traditionelle danse, der skal danses i aften.
Foto: Claus Poulsen

Fire af de 12 par, der først bevægede sig ud på dansegulvet i dette års "Vild med dans", er tilbage. I aften skal de kæmpe om at komme et afgørende skridt videre mod dette års finale, og parrene kan danse to traditionelle men udfordrende danse.'

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I aften står den nemlig på den argentinske tango, hvor danserne virkelig kan slå sig løs og vise, hvad de dur til. Alle sejl skal også sættes ind, for kun tre par går videre til semifinalen i næste uge.

Den anden dans på menuen er den traditionelle wienervals, hvor parrene skal op to og to. De store kjoler i fuld sving vil blive noget af et syn.

De fire par er Thomas Buttenschøn og Mie Moltke, Laura Bach og Michael Olesen, Mille Dinesen og Mads Vad og Sarah Mahfoud og Morten Kjeldgaard.

I sidste uge måtte Mille Dinesen og Mads Vad i omdans mod Mille Funk og Mathias Käki, hvor det blev det unge par - Mille og Mathias, der måtte sige tak for denne gang.

Se med i aften klokken 20, hvor det endnu en gang går løs på TV2.

Sponsoreret indhold