Nyheder13. januar 2017

Video: Det her kan få Remee op i det røde felt

I X Factor er han vandt til at væbne sig med tålmodighed, men når det kommer til en bestemt situation kan Remee godt blive meget hidsig

X factor er godt i gang med en ny sæson, og de tre dommere og værten er klar til endnu engang at sætte jagten ind på den rigtige vinder.

Det kræver en del tålmodighed at lytte til de mange auditions, hvilket de tre dommere har været igennem.

Men en ting er, at de har tålmodighed, når det kommer til musikken. Noget helt andet er, hvad der sker, når man sætter dem i andre stressende situationer - som for eksempel i trafikken.

Vi har spurgt de tre dommere, Thomas Blachman, Mette Lindberg og Remme, samt programmets vært, Sofie Linde, om, hvem af de fire, der kan blive mest hidsig i trafikken.

Det er der en smule uenighed om, men en af de fire er dog udmærket klar over, at pilen ikke kan pege i andre retninger end mod ham selv.

Det er Remee, der hurtigt indrømmer, at han kan have et stort temperament i trafikken.

I videoen over artiklen kan du høre, hvad der især kan få Remee op i det røde felt. Du kan også høre, hvem de andre deltagere tror, har størst temperament i trafikken.

X Factor er nu godt i gang med tiende sæson af det populære program, der tidligere har skabt navne som Citybois, Basim og Martin, der senere er blevet til Saveus.

Du kan se mange flere billeder af Remee i galleriet herunder:

Remees søde liv

Sponsoreret indhold