Maria Hirse har skiftet navn: Det hedder hun nu

Maria Hirse skulle have været for retten i september, men hendes sag er blevet udsat.

Maria Hirse skulle have været for retten i september, men hendes sag er blevet udsat.

Foto: Aller Media

Når Mariia Madeleine Sea Svensson i begyndelsen af det nye år tager plads i retten i Helsingør, så vil tilhørerne genkende hende som Maria Hirse fra "Lykkehjulet".
 
Maria Hirses nye navn fremgår af anklageskriftet fra Nordsjællands Politi. 
 
 
 
Rigmanden Peter Asschenfeldts tidligere modelkæreste har ligesom sangerinden Medinas forsøgt at gemme sig bag et nyt navn, inden retssagen gennemføres. 
 
Medina  Valbak skiftede som bekendt navn til Frederikke Hansen, inden hun i retten blev dømt for at have kørt bil efter at have indtaget alkohol og kokain. Sangerinden hedder nu Medina igen.
 
Maria Hirse, som nu har adresse i Slagelse, har valgt at skjule sig under det mere eksotiske Mariia Madeleine Sea Svensson.
 
 
Den snart 47-årige Maria Hirse er sammen med sin tidligere rockerkæreste, som i øvrigt også har skiftet navn, tiltalt for hæleri. 
 
I et nordsjællandsk sommerhus mener politiet, at de har opbevaret  og videresolgt tyvekoster såsom sølvlysestager, køkkenmaskiner, vin og spiritus, et Philippe Starck-sofabord, PH-lamper, seks el-kedler, fem brødristere og meget andet til en samlet værdi af 115.000 kr.
 
Desuden er Hirse tiltalt for at være i besiddelse af et knojern, da politiet 15. juli 2017 ransagede hendes sommerbolig - det er en overtrædelse af våbenbekendtgørelsen.
 
Endelig er Maria Hirse tiltalt for forsøg på tyveri. 
 
 
Parret blev fanget og holdt fast af gårdens ejer - en tidligere politibetjent.
 
 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close