Nyheder6. september 2018

Retssagen udsat: Maria Hirse hyrer topadvokat

Den tidligere TV-vært Maria Hirse skulle have været i retten i Helsingør i tirsdags, men turen blev udskudt, efter hun har hyret en ny advokat
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/sh-881794.jpg
 Foto: Aller Media

I tirsdags skulle Maria Hirse have været en tur i byretten i Helsingør, her var hun tiltalt for indbrudsforsøg og hæleri, men retssagen endte med at blive udskudt.

Det skriver Helsingør Dagblad.

Årsagen skal findes i, at Maria Hirse har hyret en ny advokat.

Det er nu Henrik Stagetorn, der skal forsvare den tidligere TV-vært, skriver Helsingør Dagblad.

Der er endnu ikke blevet berammet en ny dato for retssagen, hvor Maria Hirse er tiltalt sammen med en anden kvinde.

Nægter sig skyldig

Maria Hirse har gennem hele sagen nægtet sig skyldig.

Af anklageskriftet, som BT skrev om tidligere på året, fremgår det, at Maria Hirse er tiltalt for tre tilfælde af hæleri, forsøg på tyveri og for overtrædelse af våbenbekendtgørelsen ved at være i besiddelse af et knojern. Hælervarerne og knojernet dukkede op, da Nordsjællands Politi sidste sommer ransagede Maria Hirses hus i Vejby. Ved den lejlighed blev Maria Hirse og hendes daværende kæreste, der var prospect i rockerklubben Bandidos, anholdt. Maria Hirse er blandt andet tiltalt for at have modtaget følgende værdigenstande, der stammede fra indbrud i sommerhuse i Nordsjælland: Et vinkøleskab, en køkkenblender af mærket Kitchen Aid, syv fiskestænger, en billiardkø og to PH-lamper. Kort efter anholdelsen i hjemmet i Vejby kom Maria Hirse igen i modvind.

Ifølge Helsingør Dagblad blev den tidligere "Lykkehjulet"-pige mandag den 31. juli 2017 taget på fersk gerning på en gård i Plejelt.

Her opdagede ejeren af gården, der er pensioneret politibetjent, to kvinder stå i mørket i sin stald klokken 23 om aftenen.

Da ejeren spurgte, hvad de lavede i hans stald så sent, svarede kvinderne, at de var ude for at se på hestebokse.

Men det virkede altså lidt for underligt for ejeren, der kontaktede politiet. '

- Derefter prøver de at stikke af. Jeg løber efter den ene, der falder og slår sig. Jeg får fat i hende og holder hende fast, indtil politiet kommer. At man vælger at begynde at løbe, når lyset bliver tændt, kan kun skyldes, at man ikke har ren mel i posen, siger gårdejeren til Helsingør Dagblad.

Og ejeren af gården er altså ikke i tvivl om, at den ene kvinde var Maria Hiirse.

Han kunne hurtigt genkende hende på blandt andet stemmen.

Sponsoreret indhold