Nyheder 14. maj 2017

Det gør de kendte for deres mor på Mors Dag

SE og HØR tog en snak med en række kendte om, hvad de vil gøre for deres mor, når det i dag er Mors Dag
I dag er det, som de fleste måske allerede ved, Mors Dag. SE og HØR har snakket med en række kendte danskere om, hvad de gør for deres mor på Mors Dag.
Oliver Bjerrehuus ved godt, hvad han vil gøre. Modellen, der har rimeligt mange skandaler på CV'et, vil prøve at holde sig i skindet nemlig. - Måske lade være med at lave noget dumt, fortæller han. Robert Hansen har lidt søde tanker i gang, når det kommer til sønnen Hermans mor, Pernille. - Jeg tænker faktisk at købe noget og give ham med hjem, og så prøve at instruere ham i at give den om søndagen, fortæller Robert Hansen om sønnen Herman.
Også Anna David har en gave i tankerne til mor, samtidig med, at hun også selv ved, at der er en Mors Dags-gave på vej fra datteren. - Jeg tænker, at min mor skal have blomster. Og jeg ved at min datter på fem også tænker på Mors Dag, det bliver nok en tegning, fortæller Anna David til SE og HØR. TV-værten Mattias Hundebøll har lidt andre tanker for dagen. Han kan først besøge sin mor to dage senere. - Jamen på tirsdag, to dage efter Mors Dag, tager jeg til Odense og besøger min mor, for jeg kan ikke søndag, fortæller han.
I videoen i toppen af artiklen kan du se flere kendte fortælle, hvad de gør for deres mor på Mors Dag

Sponsoreret indhold