Nyheder26. juni 2015

Det er ikke kun dig, der fryser: Christiane trækker i vintertøj

Christiane er trukket i ski-undertøj. I juni! Se billedet herunder.
https://imgix.seoghoer.dk/media/15c1558639994d5396deb341c0f26814.jpg
 Foto: All Over

Hvis du synes, det er koldt, så skulle du prøve at være Christiane Schaumburg-Müller.

I nat skulle hun nemlig optage det nye Kanal 5-show, "Ninja Warrior" på Islands Brygge i København. Og selvom der står den 25. juni i kalenderen, så var der kun omkring 12 grader nær det københavnske havnebassin natten til fredag. Det er altså en relativ kølig nat.

Men Christiane var praktisk, og inden optagelserne krøb hun simpelthen i ski-undertøj. Det afslørede hun på sin Instagram i nat. Se billedet her

Det kolde gys, Christiane blev udsat for i nattens mulm og mørke er måske en af de sidste kolde sommernætter. I hvert fald melder den amerikanske meget præcise vejrtjeneste, Accuweather, at en regulær supersommer venter lige om hjørnet.

Allerede i næste uge vil kviksølvet banke sig op over de 25 grader i hovedstaden, og hvis man kigger endnu længere i prognoserne hos den amerikanske vejr-gigant, ja så står den på sol, sol og atter sol. Se hele prognosen her

Christiane har haft travlt efter skilsmissen med L.O.C. Hun arbejder konstant. Både på sit blog-univers, chrichri.dk, men også med Kanal 5-programmet "Ninja Warrior". Og hun fylder alt overskydende tid i kalenderen med veninde-aftaler på mini-ferier og cafeer.

Sponsoreret indhold