Nyheder5. oktober 2018

Blachman har ondt af Sanne Salomonsen: - Det er hårdt at se på

Thomas Blachman har ondt af sin tidligere ”X Factor”-meddommer Sanne Salomonsen. Hendes nye talentprogram på DR, ”LIVE!”, bløder nemlig seere i en grad, der sjældent er set
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sanne_1.jpg
 (Foto: DR)

Det var meningen, at talentprogrammet skulle løfte arven fra ”X Factor”. Man havde endda allieret sig med to af Danmarks helt store sangerinder, Sanne Salomonsen og Lina Rafn.

Men tager man et kig på seertallene for DR’s nye talentprogram ”LIVE!”, er historien en ganske anden.

Programmet bløder nemlig seere i en grad, der sjældent er set.

Seertallene ligger nu helt nede omkring 250.000 – til sammenligning har ”Vild med dans”, der sendes på den konkurrerende kanal på samme tid, omkring en million seere.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20180309_mr_xfactor_003.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Blachman sammen med Sanne Salomonsen og Remee i "X Factor". Foto: DR

Til sammenligning har 'Vild med dans', som bliver sendt samtidig med 'Live,' omkring en million seere.

Til Her&Nu fortæller Thomas Blachman nu, at han har ondt af Sanne Salomonsen, som han selv arbejdede sammen med, da DR havde stor succes med ”X Factor”:

- Nu gik det lige så godt for Sanne. Hendes manager burde have sagt nej til hendes medvirken i 'Live', siger Thomas Blachman til ugebladet Her&Nu og understreger, at han ikke er glad for at være vidne til sådan en seer-nedtur:

- DR har det generelt svært, fordi de er blevet ramt af nedskæringer. Det er hårdt at se på, siger Thomas Blachman til ugebladet.

Sponsoreret indhold