"X Factor"-vinder har skiftet køn

Foto: All Over Press

Hun var bare 15 år gammel, da hun i 2011 vandt den fjerde sæson af "X Factor". 

I dag, syv år senere, har Sarah Skaalum Jørgensen skiftet køn og hedder Noah.

Det fortæller han i et interview med Her & Nu

- Jeg har været på testosteron i to måneder. Hårvæksten er så småt begyndt. Jeg er også kommet op på 70 kilo. Min stemme er blevet dybere og knækker engang imellem som en teenagedreng. Der sker virkelig mange ting på samme tid. Testosteronet går ind og slår østrogenet ned, så jeg er faktisk kommet i overgangsalderen med alt fra hedeture til, at jeg pludselig begynder at tude, fortæller Noah til ugebladet. 

Noah danner i dag par med konen Sika, som han blev gift med for fire år siden

Parret har sammen en YouTube-kanal, hvor de fortæller om, at de gerne vil have børn sammen.

På kanalen fortæller Noah også om sit møde med Sexologisk Klinik, som er det sted, man skal behandles, hvis man gerne vil skifte køn.

Se Noahs video, hvor han fortæller om sit møde med Sexologisk Klinik herunder

Artiklen fortsætter efter videoen

Næste skridt på vejen for 23-årige Noah er at blive opereret, så han får fjernet brysterne, ligesom han også gerne vil have lavet et hysterektomi, hvor han får fjernet underlivet. 

Der skal dog gå et år, før han kan starte processen i forhold til hysterektomi, ligesom der også kommer til at gå noget tid, før han kan få foretaget en særlig kikkertoperation for at få fjernet brysterne.

Det er dog ikke noget, der går Noah på.

- Jeg har det godt med det. Jeg er perfektionist og vil hellere have det bedste resultat end et hurtigt resultat, fortæller han til Her & Nu

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close