Nyheder10. september 2015

Prins Joachim om skilsmisse: Det berører os alle sammen

Prins Joachim fortæller, at hele familien er berørt af skilsmissen mellem grevinde Alexandra og Martin Jørgensen, der blev gift i 2007
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-17816.jpg
 All Over

Af Alexander Borch Nielsen og Line Frandsen

Tirsdag kom den overraskende nyhed, at grevinde Alexandra og Martin Jørgensen skal skilles. Parret blev gift i 2007, men de nærer ikke længere samme værdier og har derfor valgt at gå hver til sit.

Den triste nyhed er dog ikke kun noget, der berører hovedpersonerne selv.

Alexandras eksmand – og faderen til hendes to sønner Nikolai og Felix – fortæller, at hele familien er påvirket af nyheden.

- Det er selvfølgelig noget, der berører os alle sammen i hele familien, fortalte prins Joachim, da han mødte pressen torsdag eftermiddag i Dragør.

Prins Joachim blev selv skilt fra grevinde Alexandra i april 2005. Inden da havde Alexandra og Joachim nået at få to sønner, Nikolai og Felix, der i dag er henholdsvis 16 og 13 år gamle.

- Jeg blev informeret om alt det, der er sket og skal ske, for at jeg også kunne tage mine forholdsregler i forhold til børnene, fortalte prins Joachim med hentydning til sønnerne, som da også nu har hans altoverskyggende fokus i disse dage. De har brug for ro, fortalte prins Joachim:

- Jeg er meget obs på mine børns ve og vel. Det er det, der betyder allermest for mig. Og som situationen er lige nu, så har de behov for ro, sagde prins Joachim til den fremmødte presse.

- Den ro er ikke bare en fysisk ro. Det handler også om en fred for pressen og for kameraerne, og derfor beder jeg pressen om at respektere dette, sagde prins Joachim.

Tirsdag eftermiddag meddelte grevinde Alexandra, at hun skulle skilles fra Martin Jørgensen. Parret blev gift i 2007. Hun meddelte skilsmissen i en pressemeddelelse og uddybede sidenhen beslutningen i et interview med Ritzau:

- Når man bliver gift, så er der mange følelser involveret, og man håber, at det varer for livet, så det er en stor og hård beslutning at tage, men den har jeg truffet nu«, siger hun. Vi har ikke de samme værdier længere, og jeg kunne ikke se os have en fremtid sammen, fortalte Alexandra.

Prinserne Nikolai og Felix fik hun i henholdsvis 1999 og 2002, da hun var gift med prins Joachim. Parret blev skilt i april 2005.

Sponsoreret indhold