Skuespiller afslører: Derfor skulle Pivert dø

Pivert og Frank i \

Pivert og Frank i "Klovn".

(Foto: TV 2)

Der var nok flere, der havde håbet på et ”grande” gensyn med Pivert. Men i aften blev det i stedet til en begravelse.

I aftenens afsnit af ”Klovn” kom det nemlig frem, at Pivert var død i en ufattelig kummefryser-ulykke.

Pivert havde angiveligt gemt sig i fryseren under en sommerfest-gemmeleg med sit elskede arbejde, håndtaget til fryseren gik i baglås, og Pivert blev låst inde.

De andre Køle-Møller-kollegaer kunne ikke høre ham og troede, at han var taget hjem. I stedet udåndede han i fryseren.

Faktisk havde Casper Christensen og Frank Hvam håbet, at skuespiller Jacob Weble – der spillede rollen som Pivert – ville takke ja til endnu en sæson. Men sådan forholdt det sig ikke.

Artiklen fortsætter under billedet...

Pivert igang med at uddele billige kys på Strøget. Foto: TV 2

Det har Jacob Weble tidligere fortalt i et interview med Fyens Stiftstidende:

- Når jeg gik i Netto, råbte folk "Pivert" efter mig. Det var sjovt de første 14 dage. Da serien blev rigtig populær, blev jeg tilbudt Pivert-roller, har Jacob Weble ifølge TV 2 tidligere fortalt til Fyens Stiftstidende.

Rollen som den naive og socialt akavede Pivert var mere end svær at smide af sig, har skuespilleren tidligere fortalt ifølge TV 2.

Derfor gamblede han og takkede nej, da han blev kontaktet af ”Klovn”-holdet.

- Jeg blev bange for de roller, så jeg satsede og sagde nej til underholdningsprogrammer som 'Vild med dans' og nej til at være med i den nye sæson af 'Klovn'. Og jeg har aldrig haft det bedre som skuespiller, lød det glad fra Jacob Weble, da han i december sidste år lod sig interviewe af Fyens Stiftstidende.

Der er dog formentlig flere fans, der ikke er glade for dødsfaldet. Pivert har nemlig givet os en perlerække af uforglemmelige øjeblikke i ”Klovn”.

Hvem husker ikke:

- da han kom til herremiddag hos Casper og havde medbragt en brændt Hanne Boel-CD som underholdning? Det var endda i samme afsnit, at han endte med at tage et skud heroin…

- da han brugte det meste af sin polterabend på at råbe ”det grande”?

- da han under sin polterabend blev forvandlet til et blommetræ, fordi han havde fortalt sin (hjerneskadede) kæreste, at Casper havde været Iben utro?

- at han giftede sig med Bodil, selv om deres parforhold mildest talt hang i en tynd tråd, efter hun spiste en frugt og blev til en grøntsag?

Det var i øvrigt Casper Christensen, der fandt på, at Franks ven skulle hedde Pivert. Han havde nemlig set navnet ”Pivert” hos en lastbilchauffør, som havde navnet stående på et skilt i forruden.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close