Nyheder24. november 2014

Derfor optrådte MØ ikke ved prisfest

Var det Møs fiasko-optræden i sidste måned, der afholdt Iggy Izalea fra at tage hende med på scenen deres fælles nummer ”Beg for it” skulle synges?
Mø var ikke med på scenen, da American Music Awards blev afholdt natten til mandag
Mø var ikke med på scenen, da American Music Awards blev afholdt natten til mandag
 Foto: All Over PressFans, der havde sat sig til rette natten til mandag for at se rapperen Iggy Azalea optræde med det danske stjerneskud MØ ved American Music Awards, måtte kigge langt efter de danske aner, da tonerne til nummeret "Beg For It" blev slået an.

Der var nemlig ingen MØ på scenen, og det til trods for, at Iggy Azalea tilbage i oktober havde tweetet, at hun ville have danskeren med på scenen ved det gigantiske prisshow, og den danske sangerinde selv ved Danish Music Awards tidligere på måneden bekræftede, at hun glædede sig.

LÆS OGSÅ: Hvor var Mø?

Men der er ikke noget dramatisk i MØ's fravær, forklarer sangerindens pladeselskab.

- MØ var ikke på scenen, fordi det ikke var planlagt. Iggy havde tweetet det, inden det var sikkert, og ved DMA var det stadig usikkert om det ville ske eller ej. Jeg kan da godt forstå, hvis hun glædede sig der og håbede på at det ville ske, siger Mikkel Kehlet, der er Communication Manager hos Sony Music.

Da den danske sangerinde i oktober optrådte med rapperen Iggy Azalea i tv-showet "Saturday Night Live", fejlede teknikken. Eefterfølgende blev den danske sangerinde kritiseret for sin præstation og lagde et undskyldende brev på de sociale medier, hvor hun udtrykte ærgrelse over sin mislykkede optræden.

LÆS OGSÅ: Iggy Azalea forsvarer Mø

Det har givet anledning til spekulationer om, hvorvidt episoden er årsagen til, at den danske sangerinde ikke var på scenen søndag aften.

Men det er ikke forklaringen, lyder det fra MØ's pladeselskab.

LÆS OGSÅ: Mø vælter sig i nomineringer

- Jeg har hørt noget spekulation på amerikanske medier om det, men nej! Jeg tror ikke, det var et spørgsmål om teknik der afgjorde, om de skulle spille sammen, siger Mikkel Kehlet.

Sponsoreret indhold