Nyheder7. maj 2014

Derfor har Amalie droppet alkohol

Amalie har ikke rørt en dråbe sprut i 25 dage
Amalie tager en dukkert i pool'en i L.A.
Amalie tager en dukkert i pool'en i L.A.
 Foto: Uffe Kongsted


Reality-baben Amalie Szigethy har ikke rørt en dråbe alkohol i 25 dage. Det sker som led i en storstilet livsstilsændring, som skal fokusere hende mod målet om en sangkarriere. Det fortæller hun til seoghør.dk

Hun fortæller, at det er mærkeligt ikke at røre alkohol.

LÆS OGSÅ: Åh nej - Amalie gætter hovedstæder

- Man fokuserer på nogle andre ting. Man bliver hurtigere ren i hovedet, hvis man kan sige det sådan. Og man mærker flere ting. Der kommer flere følelser. Det er real life, hvor man ikke er bedøvet hver eneste weekend, men er mere tilstede, siger Amalie Szigethy.

LÆS OGSÅ: Ingen kvaler, Amalie betaler

Kuren startede efter at hun forleden var i Californien for at arbejde med sin musik. Her fik hun at vide, at hun har et kønt ansigt, men at hun skal stramme op og fokusere.

- Så det hedder bare sangtræning, dans og træning, hvis jeg vil det her. Og når jeg kommer tilbage, er det vigtigt for mig at kunne bevise, at jeg har styr på alle de ting, fordi jeg virkelig brænder for det 100 procent, siger Amalie.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/e9216abf63864e378ef69b790659a2c3.jpgDet er blevet sværere at se Amalie med en drink i hånden. (Foto: Thomas S. Laursen)

Hvornår Amalie er klar med sin musik, er en hemmelighed. Hun vil dog gerne afsløre så meget, at det bliver i slutningen af sommeren og at det bliver fantastisk.

- For første gang nogensinde i Danmark kommer der en musikvideo med mig. Og det glæder jeg mig rigtigt meget til.

Inden udgivelsen skal Amalie tilbage til Californien for at færdiggøre musikken. Der er nemlig både indspilles mere, mikses og skydes en musikvideo, fortæller Amalie.

- Nu drager jeg snart tilbage for at færdiggøre det. Jeg vil gerne have det som en kæmpe overraskelse. Det er derfor, at jeg går stille med dørene.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/7fa14a87e9be477fa39d616607ec7f06.jpg


Amalie har skiftet sprutten ud med hård træning (Foto: A. Szigethy)

Amalie vil ikke afsløre, præcist hvilket nummer eller hvilken musikgenre hun arbejder indenfor. Det er nemlig hemmeligt.

- Men det er noget, som alle kan relatere sig til og være med på. Det er ikke opera eller sådan noget, hvor jeg synger opera - forstå mig ret. Det er popmusik, som går til alle. Og det er superfedt, siger Amalie Szigethy.

LÆS OGSÅ: Amalie bag baren igen

Amalie fortæller, at livsstilsændringen ikke kun er for hendes egen skyld, selvom hun har tabt to kilo i løbet af de 25 dage uden alkohol.

- Det er helt sikkert også for at være et godt eksempel. Der er rigtig mange unge der følger mig på Facebook og Instagram. Det er vigtigt at komme ud med, at man ikke behøver at drikke hjernen ud hver eneste weekend.

- Jeg vil gerne være et godt forbillede. Men det er også for min sundheds skyld. Man bliver grim og hævet i huden og man bliver tyk af at drikke alkohol, siger Amalie.

- Jeg vil gerne være sanger og kunstner. Og det betyder bare, at man må lægge det sjove liv på hylden og fokusere.

LÆS OGSÅ: Se Amalie nyde spotlightet i L.A.

Amalie fortæller dog, at alkoholstoppet ikke betyder, at hun er holdt op med at tage ud og feste. Hun drikker bare kun danskvand.

Amalie fortæller, at man sagtens kan feste og have det sjovt uden at drikke alkohol.

- Når man er ung, vil man gerne turde gøre ting, hvis man eksempelvis er vild med en fyr. Der findes mange usikre unge, og det har jeg også selv været.

- Jeg kan jo ikke sige til de unge, at de skal lade være med at drikke, for man skal jo prøve alle sine fejl af. Det er jeg selv et godt eksempel på. Jeg har prøvet rigtig mange dårlige ting.

Sponsoreret indhold