Nyheder14. april 2014

Åhh nej: Amalie ‘gætter’ hovedstæder

Se klippet, hvor Paradise-baben dummer sig
Af af
Det går sjældent godt, når Amalie vil forklare geografi
Det går sjældent godt, når Amalie vil forklare geografi
 Foto: Kaspar Wenstrup
Allerede da hun var med i Paradise Hotel i 2010, blev hun kendt som den 'ikke så kloge'-pige, der havde mere end svært ved at forklare, hvad russisk roulette var. Og nu er Amalie Szigethy igen endt på dybt vand - denne gang da hun skal forsøge at fortælle hovedstæderne i en række europæiske og eksotiske lande.

Det sker i TV3s nye quizprogram Stjerner på væggen, der sendes mandag aften på TV3. Her kæmper tre danskere sammen om at vinde penge ved at forudse, hvad 12 kendte ved - eller ikke ved.? Pelle Hvenegaard er programmets vært, der styrer deltagerne igennem tre indledende runder og en finale, hvor de har chancen for at vinde op til 90.000 kroner.

LÆS OGSÅ: Amalie i retten - igen igen
Amalie Szigety bliver blandt andet spurgt, hvad hovedstaden i Østrig hedder. Og dét kan hun altså ikke huske:

- Jeg er ikke helt god til de der kolde steder, lyder det fra Amalie, som helst vil spørges om hovedstaden i et varmt land.

Om dét går bedre, kan du se i dette klip. ??

LÆS OGSÅ: Amalie efter jordskælv: Jeg var meget bange

Foruden Amalie er quizzens stjerner på væggen blogger og model Mascha Vang, skuespiller og komiker Jonas Schmidt, Linse, DJ og entertainer Master Fatman, Jes Dorph, Bubber, tidligere balletdanser Alexander Kølpin, Gustav, skuespiller Troels Malling, entertainer Lotte Heise, tv-vært Emil Thorup, politiker Simon Emil Ammitzbøl, smykkedesigner Mai Manniche, svømmer Jeanette Ottesen, tv-vært Ibi Støving og skuespiller Therese Glahn.?


Sponsoreret indhold