Nyheder31. marts 2018

Renée Toft om bruddet fra Thomas Helmig: Derfor gik vi fra hinanden

I en ny bog, ‘Jeg er f*cking hot’, fortæller psykolog, forfatter og tidligere fotomodel Renée Toft Simonsen om bruddet fra sin musikermand Thomas Helmig. - På det tidspunkt var vores forhold ikke særlig fedt. Vi glemte simpelthen at se hinanden i øjnene og være kærester, fortæller Renée Toft om bruddet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/helmi.jpg
 Foto: All Over Press)

De mødte hinanden i Aarhus i 1997 – og blev smaskforelskede. Tre år senere sagde de ja til hinanden ved et romantisk bryllup på Kokkedal Slot.

Men kærligheden mellem psykolog, forfatter og tidligere fotomodel Renée Toft Simonsen og musikeren Thomas Helmig fortsatte ikke med at være ligeså lyserød og problemfrit.

I 2014 meddelte parret således, at de skulle skilles efter 17 års parforhold, og i en ny bog sætter Renée Toft Simonsen, 52, ifølge BT ord på bruddet fra Thomas Helmig, 53.

- Når jeg tænker tilbage, gjorde jeg dengang status over mange ting, også mit parforhold, og på det tidspunkt var vores forhold ikke særlig fedt. Vi glemte simpelthen at se hinanden i øjnene og være kærester. Det var blevet ren rutine, og vi opførte os ikke respektfuldt over for hinanden. Er der noget, jeg ikke kan tolerere, er det mangel på respekt, fortæller Renée Toft Simonsen ifølge BT i den nye bog, ‘Jeg er f*cking hot’.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/renne.jpg
 Foto: All Over Press)

Renée Toft Simonsen og Thomas Helmig nåede ikke at være længe væk fra hinanden, før at de opdagede, at de ikke kunne undvære hinanden. Foto: All Over Press

I bogen fortæller den tidligere supermodel, at hun til tider følte, at hun behandlede sin mand med mindre respekt, end hun behandlede sine veninder. Men hun følte også, at han havde glemt hende.

Renée Toft Simonsen husker for eksempel en episode, hvor hun en dag rev en iPad ud af hånden på sin mand, fordi han ‘aldeles ikke skulle give den opmærksomhed’, når han ikke var nærværende over for hende.

Skilsmissen varede som bekendt ikke længe, for parret kunne alligevel ikke undvære hinanden. I et interview med Politiken har Renée Toft Simonsen tidligere fortalt, hvordan hun hoppede på et fly til Thailand for at besøge sin veninde Dorte, der i smug havde aftalt med Helmig, at han skulle dukke op og overraske hende.

Thomas Helmig havde vielsesringene med i kufferten, og siden har parret boet sammen.

Sidste år købte det aarhusianske kendis-par et byhus på 204 kvadratmeter med en lille have i Smilets By til 8,2 millioner kroner.

Parret har sammen sønnen Hugo Helmig. Desuden har Renée Toft Simonsen børnene Jens Kristian og Ulrikke fra et tidligere forhold. Thomas Helmig har datteren Ida-Marie fra et tidligere forhold.

Se billederne: Så forelskede er Thomas og Renée

Sponsoreret indhold