Nyheder20. oktober 2014

Renée Toft Simonsen: Sådan fandt vi sammen igen

Den tidligere model fortæller om genforeningen med næsten-eks'en Helmig
Af af
Renée og Thomas fandt ud af, at de ikke kunne leve uden hinanden
Renée og Thomas fandt ud af, at de ikke kunne leve uden hinanden
 Foto: All Over



De havde ikke nået at være fra hinanden særlig længe, før de fandt sammen igen. Faktisk var Renée Toft Simonsen og Thomas Helmig slet ikke nået at blive skilt, før de kastede håndklædet i ringen og kastede skilsmissepapirerne i skraldespanden.

Det fortæller Renée Toft Simonsen i et interview med Politiken i forbindelse med udgivelsen af hendes bog, der udkommer i dag.

LÆS OGSÅ: Renée Toft Simonsen afslører: Derfor gik vi fra hinanden

Til Politiken fortæller hun, at hun hoppede på et fly til Thailand for at besøge sin veninde Dorte, der i smug havde aftalt med Helmig, at han skulle dukke op og overraske Renée. Helmig havde vielsesringene med i kufferten, og siden har parret boet sammen.

De holdt det hemmeligt for børnene, indtil de var helt sikre på, at skilsmissen ikke var en realitet alligevel. Og børnene tog genforeningen som teenagere med total pinlige forældre nu gør:

LÆS OGSÅ: Se billederne: Så forelskede er Thomas og Renée

- Vi holdt det hemmeligt, for vi vil ikke være sådan nogen latterlige nogen, der ikke kan finde ud af at være skilt. Og vi ville ikke sige det til vores børn, før vi var helt sikre. Der er jo ingen, der kan tage os alvorligt. Sådan nogen 14-årige, der slår op på facebook hver 14. dag. Som en af ungerne sagde, da de hørte, vi var sammen igen:

- Fuck. Så skal I altså også love, at det ikke sker igen. Det må I altså love.

Sponsoreret indhold