Nyheder9. marts 2015

Derfor er skaberne bange for at lave ny ’Frozen’-film

Filmens kæmpe succes gjorde skaberne bange
Af af

Godt nyt alle til fans: Smugkig på ny Frozen-film her

Den fortryllende historie om Anna, Elsa og ikke mindst den spøjse snemand Olaf tog hele verden med storm, da eventyrfilmen 'Frozen' (på dansk 'Frost') ramte biograflærredet i 2013.På rekordtid blev Disney-filmen den største animationsfilm nogensinde målt på indtjening. Den har indspillet imponerende 1,3 mia. dollars på verdensplan.Og den enorme succes er da også én af årsagerne til, at skaberne af 'Frozen' har været mere end nervøse for at lave endnu en fortryllende fortælling i 'Frozen'-universet.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/d6196fadde114f2ba9cf333582d5b3f5.jpg

Anna og Elsa i 'Frozen' (Foto: Disney)Det fortæller skaberne af filmen, Chris Buck og Jennifer Lee, til det amerikanske medie BuzzFeed.- Det var den der skræmmende følelse af "hvordan kan du lave en opfølgning til 'Frozen'?, siger Jennifer Lee til BuzzFeed og tilføjer:LÆS OGSÅ: Godt nyt, fans: Her er traileren til 'Frozen'- Vi var bange. Vi havde ikke engang forstået, hvad det var, at folk kunne lide ved den første film, siger Jennifer Lee.Skaberne blev kontaktet af Disney i april 2014 - filmselskabet håbede, at Chris Buck og Jennifer Lee igen ville lave en animationsfilm om Anna, Elsa og Olaf, der ville tage verden med storm. Skaberne var til at begynde med skeptiske. De frygtede, at to'eren - som det er set med andre filmsucceser - ville blive en fiasko.Til sidst gik de dog med til at idéudvikle endnu en film - denne gang dog som en kortfilm.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/caea75db2317423da0a68260748449b0.jpg

Lille Olaf i 'Frozen' (Foto: Disney)Den nye film hedder 'Frozen Fever' og kan ses i biografen 12. marts, hvis man indløser billet til 'Eventyret om Askepot'. Kortfilmen vises inden 'Eventyret om Askepot'.LÆS OGSÅ: Se billederne: Fem film, der kan blive større end 'Frozen''Frozen Fever' handler om Annas fødselsdagsfest, der er arrangeret af søsteren Elsa. Men Anna er ramt af en slem forkølelse (deraf titlen 'Fever'), så Anna har mere end svært at styre sine is-kræfter.- Det er en side af Elsa, som publikum ikke har set før, og som vi ikke rigtigt har eksperimenteret med før, har instruktør Chris Buck tidligere udtalt ifølge det amerikanske medie NY Daily News.LÆS OGSÅ: Åhh, sødt: Se eller gense skøn 'Let it go'-duetUd over at fans kommer til at se en ny side af Elsa, byder filmen også på en ny sang. Sangen fra første film, 'Let It Go', vandt en Oscar for Bedste originale sang.'Frozen' modtog også en Oscar for Bedste animationsfilm.Herunder kan du se andre Disney-film, som forventes at kunne blive lige så store som 'Frozen'.

Sponsoreret indhold