Nyheder20. oktober 2015

”Gift ved første blik”: Derfor er parrene et godt match

Mon der opstår kærlighed blandt de fire par i denne sæson ”Gift ved første blik”? Det håber og tror eksperterne. De har smedet parrene sammen, så der forhåbentligt opstår sød musik og kærlige følelser
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/front_alle_gift_ved_foerste_blik.jpg
 Snowman Production/DR1

I aften gik denne sæson ”Gift ved første blik” for alvor i gang, da de sidste to par sagde ja til hinanden.

Nervøse og forsigtige kunne Line & Michael samt Randi & Niels som de sidste to par sige ”ja” til hinanden.

Spørgsmålet er nu, om der med tiden vil opstå sød musik og kærlighed hos parrene, der også tæller Lene & Poul og Ane & Ulrik.

De har hvert fald alle forudsætningerne for at udvikle følelser for hinanden, mener eksperterne, som har smedet de fire par sammen i denne sæson ”Gift ved første blik”.

I de to første programmer har man således kunne høre de fire eksperter fortælle, at både Poul & Lene, Ane & Ulrik, Line & Michael samt Randi & Niels alle har – på langt de fleste punkter – det samme værdigrundlag – flere har også samme politiske overbevisning, ligesom eksperterne også har lagt vægt på at smede parrene sammen alt efter, hvilke drømme de har for fremtiden, og hvordan de er personilghedsmæssigt og kommunikationsmæssigt.

Du kan længere nede i artiklen se en nærmere gennemgang af hvert par.

I alt havde 400 kvinder og 150 mænd tilmeldt sig programmet, og efter en grundig gennemgang af de mange profiler har ”Gift ved første blik”-eksperterne herefter sammensat de fire par på baggrund af samtaler med deltagerne. Her har eksperterne blandt andet spurgt ind til singlernes personlighed, værdier, seksualitet, samliv og kommunikation.

Efter de to første programmer lader det til, at eksperterne – hvert fald indtil videre – har gjort et godt stykke arbejde. De fire par virker umiddelbart meget glade for hinanden, og der var smil og glæde at spore, da de første gang udvekslede blikke og ord under vielsen.

”Rigtig sød”, ”pæn”, ”smukke øjne”, ”dejligt smil” og ”drømmekvinden” er blot et lille udpluk af de ord, som de nye par havde at sige om hinanden.

Og selvom de kun lige har mødt hinanden, virker det også til, at de alle er meget trygge i hinandens selskab. De griner og taler godt sammen og kan umiddelbart ikke finde nogen kritikpunkter hos den nye partner. Dog er det ikke lige Randi, at hendes nye mand ryger – men det er dog ikke noget, der skræmmer hende væk.

Om de søde ord fortsætter de kommende uger, må tiden vise. Men eksperterne mener hvert fald, at parrene har forudsætningerne for at lykkes med projekter.

Det er tredje gang, at DR har smedet fremmede sammen i ”Gift ved første blik”-programmerne, men de to foregående sæsoner har ikke været nogen succes. Alle parrene er således gået hver til sit, efter at kameraet blev slukket.

Hvordan det går i denne sæson, kan du se hver tirsdag aften kl. 20.00 på DR1.

Herunder kan du lære endnu mere om parrene i denne sæson:

https://imgix.seoghoer.dk/121113298.jpg
 Snowman Production/DR1

Lene og Poul. Snowman Production/DR1

Lene og Poul

Lene er 29 år, har været single i 2,5 år, bor i København V og arbejder som AC-studievejleder.

Poul er 31 år, har været single i 1 år, bor i København V og arbejder som portugisisktalende supporter.

Derfor er de et ”godt match” ifølge eksperterne:

Ikke nok med at parret bor i samme område, de deler også samme politiske overbevisning, de har stort set tilsvarende IQ, de har samme ønsker og drømme for fremtiden (for eksempel i forhold til børn og familie). Deres personligheder matcher hinanden godt, da de begge er følsomme. Lene er den mere flyvske type, hvorimod Poul er den mere jordnære – disse ting vil i sidste ende kunne binde parret mere sammen.

https://imgix.seoghoer.dk/121113655.jpg
 Snowman Production/DR1

Ane og Ulrik. Foto: Snowman Production/DR1

Ane og Ulrik

Ane er 32 år, har været single i 3 år, bor i Valby og arbejder som børnesygeplejerske.

Ulrik er 34 år, har været single i fire år, bor i Ringe på Fyn, arbejder som koordinator i Svendborg kommune, hvor han blandt andet har med unge kriminelle at gøre. Løber maraton i sin fritid.

Derfor er de et ”godt match” ifølge eksperterne:

Ane og Ulrik matcher hinanden på intelligens, uddannelse, personlighed samt ønsker for familielivet. Begge er omsorgsmennesker – Ulrik arbejder med kriminelle unge, mens Ane arbejder på en neonatal-afdeling. Derfor har de det til fælles, at de begge ønsker at drage omsorg for andre.

Ulrik er den mere udadvendte, hvor Ane er noget mere indelukket. Eksperterne håber, at Ulrik kan være med til at få Ane ud af sin ”skal”, og at deres parforhold derfra kan spire.

https://imgix.seoghoer.dk/michael_og_line.jpg
 Snowman Production/DR1

Line og Michael. Foto: Snowman Production/DR1

Line & Michael

Line er 27 år, har været single i tre år, bor i Aarhus og er specialestuderende.

Michael er 30 år, har været single i tre år, bor på Nørrebro og er revisor.

Derfor er de et ”godt match” ifølge eksperterne:

Line og Michael er et godt match, fordi de spejler hinandens familieværdier. De ønsker børn på samme tid, og de har samme drømme i forhold til, hvad en familie skal bestå af. Deres kommunikationsstil er den samme, og de har tilmed det samme værdigrundlag, fortæller eksperterne. De vil forhåbentligt hurtigt blive fortrolige og se hinandens sårbarhed og styrker.

Udfordringen er helt klart geografien. Michael ønsker ikke at flytte – det betyder, at Line skal flytte. Om det bliver for stor en udfordring, vil tiden vise.

https://imgix.seoghoer.dk/niels_og_randi.jpg
 Foto: Snowman Production/DR1

Randi og Niels. Foto: Snowman Production/DR1

Randi & Niels

Randi er 30 år, har været single i 4 år, bor i Hejnsvig og arbejder i en sportsbutik i Vejle.

Niels er 30 år, har været single i tre år, bor i Brændstrup og arbejder som selvstændig skoventreprenør.

Derfor er de et ”godt match” ifølge eksperterne:

De spejler hinandens familiære baggrunde, de er begge bosiddende i Jylland, de har haft nogenlunde samme opvækst og er trygge i deres tilknytningsstil. De matcher hinanden på IQ, uddannelse, alder og ønsker. Og de vægter begge familielivet højt. Deres styrke er, at de kan genkende sig selv i hinanden - både i forhold til baggrund, værdier, uddannelses og intellekt. Deres udfordring er, at de begge to er lidt tilbageholdende – og det bliver vanskeligt for dem, hvis de ikke får taget skridtet og åbner op over for hinanden.

Sponsoreret indhold