Nyheder 28. november 2016

Yes! Der kommer (muligvis) en tredje sæson "Bedrag"

Søndag aften blev sidste afsnit ”Bedrag” sendt – og kort tid efter løftede forfatteren bag serien, at der kan være en tredje sæson på vej
Foto: DR1

Savner du allerede Nicki, Claudia, Alf og Mads? Og kunne du tænke dig at vide, hvordan det går dem?

Ja, så er der muligvis godt nyt.

For kort tid efter at sæsonafslutningen løb over skærmen søndag aften, kunne forfatteren bag serien, Jeppe Gjervig Gram, afsløre, at der arbejdes på en fortsættelse.

- Arbejdet med en fortsættelse er igangsat. Det er det eneste, jeg må sige lige nu. Men jeg synes, at der er spændende stof til det, fortalte Jeppe Gjervig Gram, da han svarede på spørgsmål fra læserne på DR1s hjemmeside.

Forfatteren kunne altså ikke fortælle meget om, hvad en mulig tredje sæson ville handle om. Men han ville formentlig stå foran et større stykke arbejde – anden sæson blev nemlig ikke skamrost af anmelderne. Kun BT kunne svinge sig op på en karakter over middel efter søndagens sæsonafslutning.

- Trods enkelte svage perioder fortsatte 'Bedrag II' således flot den imponerende DR-tradition, der har gjort Danmark til ét af verdens førende tv-lande. Jeppe Gjervig Grams serie er allerede blevet solgt til snesevis af andre tv-nationer. Og personligt håber jeg på en tredje sæson. Så i stedet for farvel, skal vi ikke bare sige på gensyn, skrev BT i sin anmeldelse og kvitterede med fire stjerner.

Berlingskes anmelder var mere kritisk:

- Til trods for de mange finanstekniske referencer virkede den (sæsonen, red.) aldrig som noget, der havde med virkeligheden at gøre, hverken når vi befandt os i bankernes iskolde mausoleer eller hos bagmandspolitiet, skrev Berlingskes anmelder Jakob Steen Olsen.

Også Ekstra Bladet var utilfreds med anden sæson af ”Bedrag”:

- Anden sæson af ’Bedrag’ forstærker indtrykket af, at DR’s dramaafdeling er løbet tør for visioner.

- Det så mest ud, som om man udmærket var klar over, at ingen af historierne var stærke nok til at bære sig selv, men hvis man nu bare blandede dem mere eller mindre skånsomt sammen, var der nok ikke nogen, der opdagede det. Ej heller de utallige huller og usandsynligheder undervejs, skrev Ekstra Bladets anmelder Henrik Queitsch. Han gav serien tre stjerner.

Sponsoreret indhold