Nyheder26. marts 2014

Der er ingen fyre i at lalle rundt på TV i g-streng

Gustav Salinas afslører, at han har svært ved at finde kærligheden
Gustav Salinas kan godt føle sig ensom på trods af sine mange venner
Gustav Salinas kan godt føle sig ensom på trods af sine mange venner
 Foto: Peter GrosenBerømmelse, fans og penge på kontoen. Det har båret meget godt med sig for Gustav Salinas, siden han tilbage i 2008 var med i "Dagens Mand" og efterfølgende sprang ud som realitystjerne.

Men der er også en bagside af medaljen. For selvom alle pludselig gerne vil være venner med realitykendissen, så er der noget, Gustav Salinas virkelig savner.
- Et kærlighedsliv. Jeg har været single siden, jeg var 17-18 år, fortæller den nu 23-årige realitystjerne til Newspaq.

- Jeg kan godt blive ensom. Jeg føler, at jeg har rigtig mange venner, og jeg føler, at jeg har alt. Men det kan godt føles ensomt, at man ikke har nogen at dele det med. Det kan jeg godt blive deprimeret over. At jeg ikke har nogen, jeg kan dele succesen med. Det ville jeg ønske, at jeg havde, siger han.

LÆS OGSÅ: Gustav: Slap dog af, I har ikke læst bogen!

Mens han har haft succes på karrierefronten, hvor man har kunne se ham i blandt andet programmer som "For Lækker til Love" og "Divaer i Junglen", så er det gået stærkt ud over hans privatliv.

- Det er så svært for mig at gå ud med en fyr, for de har fordomme over for en. Og jeg kan da godt forstå, at der er nogle fyre, der ikke gider gå ud med mig, når de ser mig lalle rundt på tv i g-streng og opføre mig åndssvagt, fortæller han.

LÆS OGSÅ: Gustav fik tæsk som barn

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/aee7269d60cf490c84ced5d732ac83c3.jpg


Med den popo burde Gustav score endnu mere ved at vise den frem på TV som her til "Reality Award" (Foto: Kaspar Wenstrup)

Hans flamboyante personlighed, der har givet ham flere tv-jobs, har han dog ikke lyst til at gemme væk bare for at få en fyr på krogen.

LÆS OGSÅ: Gustav: Realitydeltagerne vil hade mig

- Det er svært at gå på kompromis. Jeg ved, at jeg nok godt kunne finde mig en fyr og finde noget kærlighed, hvis jeg dæmpede mig. Men så føler jeg bare ikke, at det er mig, de bliver forelsket i. Så er det noget andet, siger han og uddyber:

- Nogle gange har jeg været ude med en fyr, hvor jeg har prøvet at dæmpe mig og lade være med at være så flamboyant, og som så har været overrasket over, hvor stille og rolig jeg er. Men det er jo heller ikke mig i længden, fortæller Gustav Salinas.

Gustav Salinas udkom den 25. marts med bogen "Gustav - Mit sande jeg".

LÆS OGSÅ: Gustav har taget fem kilo på


Sponsoreret indhold