Dennis Knudsen sælger penthousen

Dennis Knudsen i sin lejlighed på Havneholmen i København.

Dennis Knudsen i sin lejlighed på Havneholmen i København.

Foto: Peter Grosen

- Jeg er nomade og kan godt lide forandringer, og nu har jeg boet her i fire år, så nu skal der ske noget nyt, siger Dennis Knudsen.

Lejligheden, der ligger på toppen af det hvide byggeri helt ud til vandet med en ubeskrivelig udsigt over Københavns Havn til begge sider, er sat til en pris på 11,5 mio. kr., og for det får man - udover selvfølgelig ånden fra Dennis Knudsen - 165 kvadratmeter og en super beliggenhed på sjette sal med altaner til alle sider.

- Jeg er blevet glad for at bo tæt på byen og ved vandet og svømmer i havnen hver dag, så jeg flytter ikke langt væk. Måske lidt længere ud, men nu får vi se. Herfra er der jo også praktisk kort til lufthavnen, siger Dennis Knudsen, der har mange rejsedage om året.

Tidligere boede han i et fiskerhus i Tårbæk nord for København i næsten 15 år, men det begyndte at blive lidt upraktisk blandt andet med den lange tur til lufthavnen.

- Det er meget nemmere med en lejlighed, og her er desuden p-kælder, så jeg slipper for at skulle ud og skrabe is af bilen de kolde vintermorgener.

- Det er virkelig en stor lettelse.

Lejligheden kan ses på ejendomsmæglerkæden Homes hjemmeside.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close