Nyheder24. april 2010

Dennis Knudsen: Rønnebærerne er sure

Skønhedsguruen føler sig trådt på af beauty-branchen
Dennis Knudsen er ikke tilfreds med, at hans succesfulde kosmetikserie INK, ikke var nomineret til torsdagens Danish Beauty Awards
Dennis Knudsen er ikke tilfreds med, at hans succesfulde kosmetikserie INK, ikke var nomineret til torsdagens Danish Beauty Awards
 Foto: Thomas Laursen

Oversminkede duller, smarte forretningsmænd og masser af modebøsser. Det tunge skyts var torsdag aften rullet frem, da landets bedste skønhedsprodukter blev kåret på Hotel Crown Plaza i København til Danish Beauty Award.

Læs også: Andrea Rudolph taber mange penge på sin creme

Èn markant person glimrede dog ved sit fraværd.

Hvor var Dennis?

Succesfrisøren Dennis Knudsen dukkede nemlig slet ikke op, selv om han var inviteret. Ikke et eneste af hans skønhedsprodukter var nomineret i de mange kategorier, og det faktum faldt tilsyneladende Dennis Knudsens for brystet.

På sin Facebookprofil skriver han da også:

- Er ked af at skulle takke nej tak til Danish beauty i aften ,, det er derse dag . og ikke min ,,,, håber de fik en hyggeligt aften ,,, de kommer aldrig til at se min røv , der ,,,, behøver dem ikke ,,,,undskyld ,, rønnebærerne er sure,, haha ,længe leve ærlighed.

Læs også: Hadet af seerne

Stor succes

Dennis Knudsen har ellers haft stor succes med sin kosmetikserie "Ink", som har givet ham hul igennem til det udenlandske marked.

Til gengæld vandt blandt andre Andrea Elisabeth Rudolph, der hellere end gerne vil sælge sine cremer til pøblen, men helst ikke være sammen med dem, en pris for netop sin creme. Et produkt, der ellers er blevet kritiseret af eksperter som værende for dyrt i forhold til indholdets kvalitet.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Dennis Knudsen

Sponsoreret indhold