Nyheder9. december 2016

Dennis Knudsen åbner ny salon

Dennis Knudsen lukkede for tre måneder siden sin salon i København, men der var alligevel behov for en ny
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/1_44.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Da Dennis Knudsen drejede nøglen om til sin salon i Ny Østergade i slutningen af august, var det meningen, at han ville beholde sine faste kunder og fremover ”køkkenklippe” dem hjemme i privaten.

Men det viste sig hurtigt, at det ikke var nogen god idé.

– Det var for forstyrrende for mit privatliv at have kunder derhjemme, lyder det fra Dennis Knudsen.

– Derfor åbner jeg om kort tid en lille eksklusiv salon med ganske få pladser på en central adresse i København. Jeg er allerede i gang med indretningen, og jeg har netop købt en stor krystal lysekrone, fortæller den eftertragtede frisør og makeup-artist glædestrålende.

Salonen kommer til at ligge i lejede lokaler, så der bliver mindst muligt praktisk at tage sig af for Dennis Knudsen.

Grunden til, at han lukkede salonen i Ny Østergade var, at han fremover ville koncentrere sig om at lave film og derfor opholde sig en stor del af tiden i udlandet.

– Men jeg glæder mig til igen at pleje og passe mine kunder i en salon, for jeg brænder for mit fag, og jeg laver stadig mange film i udlandet. Jeg er lige kommet hjem efter tre måneder i Norge, hvor jeg har været med på Joachim Triers film ”Thelma,” der snart får premiere. Til februar skal jeg til Sverige og lave hår og makeup på en ny Lars von Trier film, og til sommer skal jeg i gang med at instruere min egen film, siger den eftertragtede frisør.

Sponsoreret indhold