Nyheder29. juli 2016

Denne weekend: Kom og smag prins Henriks favoritkugler

Tivoli inviterer til et særligt arrangement, hvor du kan komme og smage på Prins Henriks favoritkugler
https://imgix.seoghoer.dk/media/e063b9eff7804a92878c32c32cbba648.jpg
 Foto: All Over

Ved du ikke, hvad du skal lave denne weekend? Så skal du tage i Tivoli, som holder grønlandske temadage.

For 40 år siden manglede en flok grønlandske studerende i København et sted at mødes. Valget faldt på Tivoli, da alle kender forlystelseshaven, og den ligger midt i København. Det blev begyndelsen til en tradition, der er gået fra at være en lille komsammen for 25 mennesker til den største grønlandske kulturbegivenhed udenfor Grønland med mere end 15.000 gæster, der har en eller anden form for relation til landet. Tivoli sætter endnu engang rammen om dette arrangement den 31. juli-1. august.

Smag Prins Henriks kugler
I de mange boder foran Plænen er der grønlandsk tøjdesign, kunsthåndværk i form af tupilakker og smykkesten, og det er muligt at smage på grønlandske specialiteter, som rensdyr- og torskeburger og vand fra indlandsisen. Hvis du vil føle dig en smule royal, kan du smage på prins Henriks favoritspise i Grønland - nemlig de lækre Greenland Gold-kugler, der er indbagte grønlandske rejer med ost.

Der er også lidt royal glans over musikken; For på Plænen vil nogle af Grønlands mest populære bands og sangere optræde.

Sponsoreret indhold