Nyheder3. september 2014

Den pukkelryggede skal med på job

Nicolas Bro vil have hele familien med i skuespil
Skal de mon arbejde sammen i den nærmeste fremtid?
Skal de mon arbejde sammen i den nærmeste fremtid?
 foto: Mikael Rieck
I søndags overrakte skuespilleren Nicolas Bro prisen for "Årets Revyparodi" til Charlies Revygalla sammen med sin søster Laura Bro, der også er skuespiller. Det har fået den danske stjerneskuespiller til at overveje en kombination af familieliv og arbejde.

- Det kunne være sjovt, hvis hele familien en dag spillede sammen, siger Nicolas Bro til SE og HØR.

LÆS OGSÅ: Nicolas Bro: Sønnen lever af frikadeller

Nicolas kunne desuden fortælle, at det ikke ville være fjernt for hans far Christoffer Bro og mor Helle Hertz, hvis de skulle spille skuespil sammen med ham og søsteren Laura Bro.

- Far lavede meget revy i sin tid og mor var også med til at lave en enkelt. For syv år siden spillede jeg sammen med min søster Laura, det var komedie, hvor man kan sige, der var lidt revy med ind over.

LÆS OGSÅ: Se Pilou Askbæk i uniform

Hvis familien Bro skulle spille sammen en dag, kan det jo være i en spillefilm eller på teatret. Men sidstnævnte synes Nicolas, er mest krævende.

- Jeg synes, det er sjovt at stå på scenen, men teater er bare så hårdt. Man skal aldrig sige aldrig, men jeg synes især, at det er svært at lave revy, forklarer Nicolas.

LÆS OGSÅ: Claudia Rex taget i dansesnyd

Blandt Bro-familiens mange skuespillere er også Vigga Bro, som er Nicolas' faster - og Anders Peter Bro, som er Nicolas bror.

Nicolas Bro bliver den 27. september aktuel med den danske TV-serie "1864" og for tiden med TV-serien "Bankerot".

LÆS OGSÅ: Nicolas Bros kone friede

Sponsoreret indhold