Nicolas Bros kone friede

Nicolas Bro har kendt sin kone, siden han var 23

Nicolas Bro har kendt sin kone, siden han var 23

Foto: All OverDe fleste kvinder ønsker, at det er manden, der skal fri. Men ikke Nicolas Bros kone, Theresa. Hun friede efter, at parret havde kendt hinanden et par år. Theresa fik ikke lige det svar, hun ønskede. For Nicolas var ikke sikker på, at han ville giftes, så han ventede med at svare:

- Det handlede ikke om, at jeg ikke ville Theresa, men jeg er skilsmissebarn, så jeg havde slet ikke tænkt den tanke. At jeg en dag skulle giftes. Det var for besværligt, tænkte jeg, siger han til FEMINA.

Nicolas Bros vilde vægttab


Skilsmissen mellem hans mor, Helle Hertz, og skuespilleren Christoffer Bro tog nemlig hårdt på Nicolas:

- Man oplever jo et kæmpe savn, når ens forældre ikke skal være sammen mere. Det bliver en meget stærk del af ens identitet - både før og efter en skilsmisse. Så det var da en stor sorg, jeg gik rundt med som barn, men på den anden side ikke unormalt i den generation. Og nu er det jo næsten mere reglen end undtagelsen. Det er nok i vuggestuen, man kan tælle flest par blandt forældrene, siger han og fortsætter:

- Min mor (Helle Hertz, red.) fandt en anden mand, så det var ikke en såkaldt lykkelig skilsmisse, men efterfølgende har det været ret lykkeligt, for mine forældre er forblevet venner hele livet, de er blevet ved med at arbejde sammen og interessere sig for hinanden. Og jeg fik jo et nyt menneske i mit liv på den konto, selv om han (teaterchef Henrik Hartmann, red.) og min mor ikke har været sammen, siden jeg var 22 år. Men jeg betragter stadig Henrik som familie, og holder utroligt meget af ham, siger Nicolas Bro.

Nicolas Bro: Sønnen levede af frikadeller

Det endte lykkeligt med et "Ja" til Theresa. Parret har været sammen i 20 år, og har sønnen Dante på to år.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close